Lukijoilta: TEKSTATEN

Sellu- ja paperiteollisuuden työntekijällä oli sama palkka kuin pienen kunnan kunnanjohtajalla! Pelisilmän puute ajoi tehtaita Etelä-Amerikkaa myöden. Kuitupuun hinta Suomessa on painettu putuun. Kukaan ei puolusta metsänomistajaa. Vain jotkin harvat silti ovat hyötyjiä. Iso raha ja duunari – tosin vain hetken.

Postille. Isänpäiväkortti lähetetty 3.11.2019 Nurmijärveltä Kauhajoelle, ei vieläkään perillä.

Venäjälle nauretaan. Katsokaa nyt tuota ns. mahtavan Amerikan touhua, huh huh.

Sari Somppi (r.), maanantain 2.11. kirjoitustasi Vaasan asuntoasioista lukiessa meinasi aamukahvi kulahtaa väärään kurkkuun. Oletko tosiaan Ruotsinkielisen KansanPuolueen mandaatilla Vaasan valtuustossa, kirjoituksesi panee epäilyttämään, että tuo (r.) oli virhe, niin vihervassarisossujen tyyppinen oli ajatuksenjuoksusi. Eli Vaasan asukasluku nousuun erityisesti rakentamalla asuntoja heikko-osaisille, jotka sitten tänne tulisivat veronmaksajien eläteiksi?! Toki heillekin kaikella kunnioituksella pitää asuntoja löytää, mutta kyllä suurin asuntotuotannon ongelma Vaasassa on vuosikymmenestä toiseen rakentamattomina ränsistyvät potentiaaliset rantakohteet ja niitähän riittää. Keskittykää nyt niihin ja sitä kautta saadaan veronmaksukykyisiä asukkaita ja maksukykyä tuolle liputtamallesi sosiaaliselle asuntotuotannolle. Nyt viimein järjet käsiin Vaasan päättäjät!

Tiedoksi sinulle Matias Mäkynen, että vihreät, vasemmisto ja varsinkin SDP ovat varsinaisia öyhöttäjiä ja räksyttäjiä joka asiassa kun olivat oppositiossa. Koeta yrittää muistaa.

Jos Pikipruukki toimii omakustannusperusteisesti, niin kuinka velattomassa talossa huoneiston vuokra on moninkertainen vastaavan osakehuoneiston hoitovastikkeeseen verrattuna.

Alavuden kaupungintalon tiiliseinätkö mätänee 45-v. vanhana ja vieressä on pankki, jossa seinät ei mätäne koskaan, onpa onnenlahjaa mukamas.

Miten toteutuu työllisyystavoite? Muutetaan kivikaudelta oleva konkurssilainsäädäntö. Olisko eduskunnan hommia tämä?

Asiaa ja niin totta sisar hento valkoinen. Olen itsekin eläköitynyt hoitaja. Toivon hartaasti, että hallitus herää parantamaan hoitotyön olosuhteita ennen kuin on liian myöhäistä, ettemme joudu pulaan.

Pelastakaa Cafe de Paris!!!!

Nyt Seamk:n kaikki linjat takaisin lähiopetukseen. Opettajilla alkaa tulla aika pitkäksi, eikä se ole oppilaidenkaan etu pitkittää tilannetta.

IP:n ristikot ovat tosi sopivia! Ne eivät ole liian helppoja tai vaikeita, joten siksikin niitä on mukava ratkoa.

Kiitos kaikille vastanneille! Haen edelleenkin mukisematta omenahillopossoni Kotkan torilta. Muuten tyydyn kropsuhun ja omatekoiseen omppuhilloon.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa