Lukijoilta: TEKSTATEN

Jestas, kun kolahti tämä ajatus miehistä juoruämminä! Todella. Minä olen tehnyt ex- puolisoani kohtaan paljon väärin. Kuten hän myös minua kohtaan! Mutta minä en ole levitellyt faktoja/omia tulkintojani ympäri ämpäri!

Rouva Pariisi joutuu myymään viihtyisän keitaan Vaasan keskustassa koronan takia. Mitä tullee tilalle ? Nyt meidän asiakkaiden on toimittava, jotta tämä idylli ja tunnelma ei häviä, eikä korona voita!

Hyvä diktaattori on parempi kuin lauma jahkuvia vellilateenia. Hänellä on silimää vislata pelin poikki, kun hommat lähtöö rasasta. Hyvä diktaattori ohjasi pientä sodan runtelemaa kansaa selviytymiskamppailussa idän karhun kainalosta. Tämän päivän somesakista ei ole siihen.

Voi kiitos tuulelle, ei tarvinnu haistella tupakan hajua, meni tuulen mukana.

Kiitos Yle Ella Kannisesta ja Puoli seiskasta, ohjelma on taas mieliohjelmani.

Pitääkö koulut ja niille autoparkit tehdä niin massiiviset ja kalliit. Ostaa noita parakkeja ja jos välis tulee hajuhaittoja tai muuta, vaihtaa sieltä välistä. Ei tarvi kalliita paaluja pystyy vaan vaakaan. Laskekaa montako tuntia koulus ollaan vuodes ja paljonko tyhjänä. Tyhjää lämmitystä. Taitaas tulla melkoisia säästöjä?

Kateelliset kattoo toisten mielipiteitä.

Hei kaikki te ylipainoiset miehet: vyötärölihavuus voi olla tappavaa. Älkää tuoko sydänsurua liian aikaisin perheelle. Teitä tarvitaan vielä täällä. Kotimaisia hautaustoimistoja ennättää tukea sitten myöhemmin, vaikka isänmaallinen olisikin.

Vapo on myymässä kaukolämpöyhtiönsä Nevelin ranskalaiselle sijoitusyhtiölle. Se on estettävä. Eikö Carunasta ole opittu? Kaukolämmön hinnoittelu ahneille sijoittajille? Kansanedustajat herätkää!

Katsokaa elokuva Uskollinen puutarhuri, niin tiedätte miksi maailmaan tuli korona.

Jos ”sotekarikosta” valtiolaiva selviää, odottaa seuraava ”kömpelyys”! M. Vanhasen ”satelliittirytö” autonkäyttäjille. Sitä vatuloidaan vuosia niin kuin maailman ilmaston ”järjestelyäkin”.

Oikeenko meinaatta onnellisina hiihtää maski naamalla ulkonakin lopun ikäänne? Siinähän hengittelette kosteaa ja kylmää ilmaa keuhkoihinne. Sairastuminen on taattu. Viruksia on aina ollut ja tulee aina olemaan. Hyväksykää elämän rajallisuus ja raadollisuus. Eläkää nyt kun sen aika on, l uonnollisesti.

Kokoomuksen tulisi heti vaihtaa Orpo ja muut Caruna-töppäilijät näkyviltä paikoilta puolueen johdosta ja antaa Lepomäen yrittää.

Surkiaa, YK ei oo menny ethen ei taa, sitten Bothros, Bothros-Ghalin päivien. Pultraaminen senkun jatkuu.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa