Lukijoilta: TEKSTATEN

Kans.ed. J Mäkynen, miksi kirjoitat, että kansa hiiltyy vihreiden ilmastotekojen vaatimuksista? Olen kansaa eikä minulta ole kysytty. Minä hiillyn sinun kirjoituksistasi.

Nyt se on keksitty, kaikki katot valkoiseksi niin maailma pelastuu.

Voi hyvää päivää mikä tota Carunaa vaivaa. Sähköt katkeilee päivittäin, vaikka myrskyistä ei ole tietoakaan. Nyt oli myrsky, puita kaatuu ja sähköt taas poikki. Ihan sama valittaako vai ei, rahat kyllä kelpaa. Kaapeleita ei laiteta maahan ja vanhat tolpat tuetaan uusilla, hölmöläisen hommaa. Jospa yhtiö alkaisi tekemään niitä kaapelitöitä, mitä se kehuu tekevänsä kaiken aikaa, rahasta ei pitäisi olla puutetta!

Kyllä kannattaa kansan kadehtia rikkaita. Kohta kellään ei ole enää veronmaksukykyä. Suurin tulovero 25% riippumatta siitä onko kyseessä ansio-, eläke- tai pääomatulo. Tällöin tarve tulonsiirtoihin vähenee ja ihmiset tulevat toimeen omillaan.

Suomessa voi tuottaa kannattavasti liikennepolttoaineita! Peltoenergiaa vaikka 100-kertaisesti ja muitakin lähteitä on. Rahat auttavat viljelijät ja urakoitsijat ahdingosta ja piristävät Suomen kansantalouden.

Kiitos lehdistölle, joka on pienen ja vanhan ihmisen puolella.

Ihmisten autoilutapoihin on saatava muutos! Autokoulujen opetusohjelmat sekä käytännöt on uudistettava ja ajotapaopetukseen kiinnitettävä tärkeämpi huomio. Ei voi olla oikein, että autoilevat tappavat vuosittain satoja ihmisiä. ”Härmän häijyt” surmasivat aikoinaan humalaisina muutamia ihmisiä ja niitä surmatekoja me paheksumme yhä!

Päätoimittaja Mantilan uusin kirja, todella laaja henkilömäärä kirjassa. Sivuja 510, lukuja 132, vielä luvussa 102 taas uusi isoo Valtee. Vähempi olisi riittänyt tai jättää joitain seuraavaan kirjaan.

Erittäin hyvä kirjoitus Sisar hento valkoiselta. Hoitajien mietteitä pitäisi olla vähintään kerran viikossa sanomalehdessä, jotta muistaisimme mikä täällä elämässä on tärkeää. Hoitajien työ on uuvuttavaa ja todellakin kutsumusammatti vaikka nyky-yhteiskunta haluaisi tehdä siitäkin pelkkää bisnestä. Kirjoittajalla sydän paikallaan ja sellaisia hoitajia tarvitaan, mutta kuinka kauan hänen kaltaisensa jaksavat ammatissa. Ja nimimerkillä joutuu kirjoittamaan, senkin ymmärrän oikein hyvin.

Lehdistön pitää julkaista 100 vähiten ansaitsevaa kunnittain. Mielenkiintoinen, vähentää harmaata taloutta ym.

Meillä juhlitaan vuosittain koiran synttäreitä, tänä vuonna jopa kahtena päivänä. Kaikki, hassutkin, syyt tavata läheisiään ja hyviä ystäviä kannattaa hyödyntää. Se lisää iloa elämään. Lahjoista viis, sankarille riittää silitys.

Joku valittaa tanssikursseista. Järjestettävät kurssit on tarkoitettu oman parin kanssa. Eli sallittuja turvallisuusvälit pitäen. Hyvä että jotain pystytään järjestämään.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa