Lukijoilta: TEKSTATEN

Kurviselle tiedoksi, että polttoaineen kulutus on suoraan verrannollinen ajettuihin kilometreihin. Ei selvään asiaan tarvi tehdä satelliittiseurantaa.

Poliisi tarkkaili pyöräilijöitä muutama viikko sitten. Mahtoiko tulla valottomia keskitiellä ajavia sähköpotkulaitoja vastaan? Säännöistä ei näy tietoakaan.

Jatkuva kasvatus on kuin vihreiden kävelevä metsäkone. Ei tulisi kulumauria asfalttiin jos ois kävelevä sähköpolkupyörä kuten Pelle Pelottomalla jo 80-luvulla.

Ei tarvitse ihmetellä suurmarkkinoiden yleisökatoa, kun yli puoli vuotta on toitotettu ”Pysykää kotona”. Tämän kolikon toinen puoli on ravintoloiden, matkailuyrittäjien ja markkinamyyjien konkurssit... ja heitä on paljon.

Muutimme kerrostaloon talosta, jossa asuimme 30 vuotta. Tulimme tähän, joka oli toistakymmentä vuotta vanha. Minua alettiin kouluttamaan tämän talon tavoista. Täällä ei saa sitte sitä ja tätä tehdä. Heti tuli karvas maku suuhun ja on jatkunu! Nimittäin vuokratalosta osaketaloon.

Vapaasti hengittävänä huolellisena ”hallintoalamaisena” ihmettelen miksi pitäisi käyttää maskia. Maski on todellinen bakteeri- ja homepommi. Tästä ei puhuta!

Mielenkiintoista nähdä, ryhtyvätkö demokraattien johtamat osavaltiot nyt torjumaan koronaa entistä pontevammin, kun presidentti vaihtuu. Ja ovatko tammikuun jälkeiset koronatartunnat uuden vai entisen presidentin syytä.

Aivan turhaa hömpötystä maskien kanssa. Varmaan lähtisi koronaluvut laskuun, kun jokainen muistaisi pestä kädet tullen menneen. Kaupan työntekijänä olen huomannut sen, että tullaan maski naamalla kauppaan ja käsille ei tehdä mitään. Onhan se vaikea oppia kaksi asiaa. Ja jos työnantajat ymmärtäisi sen, että ei me työntekijät kovin kauan jaksettu maskit ja visiirit naamalla olla.

Eläköön kissat, koirat, omppuhillopossut ja muut makosat! Näitten ansiosta moni meistä säilyttää mielenterveytensä näinä viheliäisinä aikoina...

Nyt on meneillään kansalaisaloite syntymättömien oikeus. Minulla ei olisi pikkuveljeä jos abortin olisi saanut 1960 helposti. Tilanne oli äidille vaativa, oli köyhyyttä ja henkistä väkivaltaa. Lääkärin sanoin: Raskaus on jo liian pitkällä, mutta te tulette huomaamaan, että se on onneksi teille. Lapsi toi leivän tullessaan, kuten sanonta kuuluu. Veljelle on siunaantunut jo viisi ihanaa lastenlasta.

Nykyään puhutaan paljon koulukiusaamisesta, mikä on tosi paha ilmiö. Mutta sitä en ihmettele, jos lapset ja nuoret kiusaa, kun aikuiset ja itseään fiksuna pitävät ihmiset ovat vielä pahempia. Jatkuvaa lehden palstalla mollaavia ja valtuutettua maalittavia ”fariseuksia”. Niitä ”ensimmäisen kiven heittäjiä” näyttää täältä löytyvän. Tekopyhää touhua.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa