Lukijoilta: TEKSTATEN

Kuunnelkaapas televisio- tai radiohaastatteluja/ohjelmia. Sana niinku ja heti toisena sana tavallaan toistuvat samassa lauseessakin useita kertoja. Onko ottanut muille korvaan nykyään?

Miksei postimerkeissä enää lue, minkä arvoisia ne ovat? Ei ehkä euroja, vaan esim. iki, joulu, ulko tms. Nytkin jäi kortti lähettämättä, vaikka oli kaksi merkkiä, mutta kummassakaan ei ollut, minkä arvoisia ne olivat.

Onko ihme jos pienipalkkaiset häpevät työtään, kun hyväosaiset sivistyneinä ihmisenä itseään pitävät halventavat jopa pääministeriä hänen työtään kaupan kassalla.

Risikko haluaa sähkönsiirtohinnat kuriin. Miksi et toiminut silloin kun Kataisen johdolla Carunalle möitte verkon. Taitaa gallup-kannatus huolettaa enempi kuin kuluttajan sähkölasku.

Onko vielä joku, joka kiittää hallitusta virheellisistä päätöksistä, jotka ovat aiheuttaneet pitkät jonot hammashoitoon ja terveydenhuollon moniin toimintoihin? Virheitä virheitä virheitä. Hallitus ei tunne kansalaisten arkea.

Olisiko nyt naapuriavun paikka? Vaasalaisilta puuttuu riskiryhmien influenssa-rokotteita ja jos Seinäjoella on ylimäärää, voisi apu osua kohteeseen.

Mihin ottaa yhteyttä, kun ruokitaan naakat ja harakat jopa ranskanperunoilla, parvekkeelta vain alas, rotatkin tykkäävät.

Tottahan uuden kävelysillan ympäristöön Alskatintielle tulee puita luiskaan ajoradan ja jalkakäytävän väliin. Tuleehan!!! Autojen pakokaasuja ei ole hyvä hengittää. I-P:een tietoa suunnitelmasta, kiitos!

Vaasan M Heinonen kirjoitti kovin kauniisti kauniin kaupungin puistikoista, puistoista ja metsistä. Mitä käsitteli Vaasan valtuusto maanantaisessa kokouksessaan, IP:n mukaan vain veroäyriä. OK, tärkee asia, mut luulisi nyt muutakin asiaa olevan. Vaasan päättäjät lienevät vieraantuneet niin kovin perusvaasalaisuudesta, et kellään ei enää ole venettä, saatikka saarimökkiä, että veneilisivät säännöllisesti Varisselkää myöden kohti kaupunkia. Jos sen tekisivät, niin huomaisivat vasemmalla ainoa viimeisen 40 vuoden aikana toteutettu rantakohde Pått, sitten Saippuanranta, Mansikkasaari, siilot, Vaskiluoto tyhjine leirintäalueineen ja Wasalandioineen jne. Miksi Vaasan uudisrakennustuotanto kohdistuu teollisuusalueille kuten Klemettilään, kuka sinne haluaa muuttaa, miksei noille halutuille ranta-alueille, jonne voisi saada jo muuttohalukkaitakin. Eli kyllä siellä valtuustossa luulisi asiaa riittävän yllin kyllin.

Oikeusministeri Henriksson, katso MOT tv1 16.11.20 ja ryhdy toimenpiteisiin.

Influenssarokote loppuu kesken, akkutehdas on vain unikuva. Onko Häyry onnellinen?

Kiitos Heikki Peltomäki. Autojen satelliittiseurannasta täyttä asiaa.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa