Lukijoilta: TESTATEN

Kiusattu lähtee koulusta, ei kiusaaja. Mitä opimme tästä? Sen, että kiusaaminen on ihmisoikeus, mutta turvallinen koulunkäynti ei.

Voi pohjalaisten kateus!!! Nyt joku kunnanjohtaja tienaa liikaa! Sitäkin hommaa hoidetaan niin monella lailla. Parempi kunnalle maksaa 20 tonnia hyvästä kuin 10 huonosta työstä!

Hallitukselta tuppaa unohtumaan innostuessaan oman maan hyvinvointi. Tämä on kuitenkin hallituksen päätehtävä. Nyt ajetaan vain ulkomaalaisten ja etujärjestöjen asiaa ja unohdetaan, kuka hallitukselle palkan maksaa.

Hyvä Li! Kaikki, joiden nokka tuhisee, jäävät kotiin! Jonkun olisi pitänyt antaa tämä käsky heti.

Keskusta voisi aloittaa kannatuksen noston myöntämällä, ettei työllisyyden nousu johtunut kuin ehkä osittain silloisen hallituksen toimista. Sen sijaan Sipilän kikyn siivoaminen aiheutti mittavan laskun sekä työntekijöille että teollisuudelle, joka yritti pitää kökkätunnit saavutettuna etuna.

Kumpi on haitallisempaa, pörssikurssien lasku vai koronaviruksen lisääntyminen?

Herrojen kekkereistähän ei voi säästää, eihän?

Näköjään ei Vaasan kaupungin taloudenhoitoa, eikä isojen firmojen toimintaa saa julkisesti kritisoida, kun viestejä ei julkaista?

Hallitus pelkuruuttaan antaa suuryritysten ja oppilaitosten Suomessa pelata venäläistä rulettia koronan kanssa! Muut valtiot ja jopa Finnair ovat jo tajunneet tosiasiat ja ryhtyneet järeisiin toimenpieisiin. Haloo!!

Kyllä oli professori Martti Koskenniemeltä, Mtv3:n uutisissa 9.3. aivan uskomaton kommentti. Hän vertasi Karjalan siirtolaisia näihin Turkissa oleviin pakolaisiin. Hän ottaisi näköjään tänne kaikki sillä perusteella, että niinhän Suomi teki silloinkin v. 1939. Kyllä täytyy sanoa, että on ukko ihan pihalla.

Meillä oli kaksi parkkimittaria. molemmissa sama oikea aika. Tuli sakko!

10.3. I-P -lehdessä vihdoinkin asiakasosallisuudesta ja joustavista palvelupoluista sote-alalla, Kiitos! Kliinisen hoidon lehtori Sirkku Säätelä vakiokolumnistiksi tai säännöllisesti häneltä haastatteluja, jotta asiakaslähtöisyys ja -osallisuus sote-alalla iskostuu koko kansan toimintatavoiksi ja siten hyödyksi.

Matille teiden hoidosta, Orpo jätti kuopat paikkaamatta, lähti helpompiin hommiin. Olisi edes pyöristäny kuopan reunoja.

Ei muuten ole ihme, että Vaasan talous on kuralla, jos ja kun sitä on hoidettu yhtä huonosti kuin kaupungin omistamia omakotitaloja Kyröntiellä. Kurjassa kunnossa kummatkin.

Naiset ovat rohkeampia kuin miehet tuomaan asiansa esille. Nostan hattua rva Kattelukselle 9.3. julkilausumasta.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi