Lukijoilta: Asenneilmaston päivitys

Suomen sivistystason galluptutkimus olisi tarpeen. Ja sitäkin tärkeämpi olisi päivittää maamme johtavien oikeusvirkamiesten puolueettomuus ja asenneilmasto työhönsä. Tuolla tarkoitan tietysti tapausta, jossa yksittäinen kristitty päättäjä on oikeusviranomaisen syyteoikeuden mielivallan kohteena.

Tapaus Päivi Räsänen on joutunut viattomana mielipideuhrina länsimaisen oikeustajun vaakakuppiin. Syyttäjäviranomainen on toinen nainen, jonka harkintavalta on pitänyt Räsästä löyhässä hirressä jo vuoden päivät ja tilanne jatkuu...

Mihin mittaan länsidemokratian häväistys yltää tämän tapauksen saatossa? Pohjolan luterilaisin maa on saanut ajojahtiuhrin Päivistä hänen Raamattu-siteerausten vuoksi.

Korkein syyttäjätaho R. Toiviainen on halukas tuomitsemaan maan korkeimman lainsäätäjän edustajan. Aika on uusvasemmistolaisen ateistisen vallankäytön maassa, joka on tunnettu paitsi maailman onnellisimpana maana ja myös lukutaitonsa ym. korkean kansansivistyksensä kautta ja ansiosta. Nyt 2020-luvullako lasketaan sivistyslippumme puolitankoon ja lopulta poltetaankin?

Käsittämätön oikeusharha on havaittu jo Euroopan eri tahoilla ihmetyksen aiheena. Jumalan sanaa ei saisi vakaumuksellinen, uskova enää ääneen lausua eikä kirjoittaa? Suomi on uus-Albania tätä menoa.

Jouko Pesonen

Alajärvi

Kommentoi