Lukijoilta: Enemmistöltä turvassa

Sikäli kun korona-huuma antaa myöten, tiedotus palailee ns. kansanryhmää kohti heitettyihin vihapuheisiin. Tekisipä mieli tokaista, että ”hulluilla on halvat huvit”.

Tiedottelun piinassa ovat muutamat kansanedustajat perisuomalaisista ja kristillisistä ryhmistä, jotka vielä rohkenevat olla perinteisten arvojen ja asenteitten puolesta eli kristillis-isänmaallisina. Siitä heille kiitos kaukaa.

Meillä on kaksi perimmäistä viettiä luotuna – hengissä säilymisen ja lisääntymisen.

Edellisestä ollaan vähin erin pääsemässä ja jälkimmäinen ”pärkyää” mitä moninaisimmin, kun nautinto sekin on annettu, että ihminen lisääntyisi, mikä se on elämän edellytys?

Nautinnon halu ja himo on johtanut ns. seksin l. sukupuolisuuden ylenmääräiseen käyttöön ja ”poikkeavien bileillä” leikitellään kun hengissä säilymisen eväät saadaan helpommalla – puhumalla ja pöytään käymällä. Tarve on saanut otteen.

Ahneus on keskiajalta vielä ns. kuolemansynti, samoin on kateus joka ruokkii edellistä.

Kun syntisyyttä ei edes myönnetä nykyisessä yleisessä ”uuspakanallisuudessa”, voidaan hylätä muutkin jo Siinailta saadut peruslain käskyt ja kiellot.

Enemmistö kuitenkin niitä noudattaa mutta sivistyneellä nielemisellä vaikenee.

Näin ollen tositarpeen esiintuomisesta tehdään puoluepoliittista syyttelyä ja ”rikollisuudesta” tuota peruslakia kohtaan on inhottavaa kuulla ja kuunnella perimmäisiä arvoja kunnioittavia kohtaan.

J. Ruokoja

Laihia

Kommentoi