Lukijoilta: Ilmajoen maine ei pelota

Yhteinen tekemisen meininki ja asioiden kehittäminen vaativat onnistuakseen sujuvaa ja asiallista vuorovaikutusta.

Ilmajoki on aikojen saatossa ollut valtakunnankin mediassa esillä ei niin positiivisessa valossa. Maine riitaisuudesta ja eripurasta on kiirinyt tarpeettomankin tehokkaasti, jättäen alleen paljon hyvää ja positiivista.

Lupauduttuani ehdolle kuntavaaleihin, minulta kysyttiin eikö minua pelota lähteä mukaan ottaen huomioon ”Ilmajoen maineen”? Vastasin, että ei pelota, päinvastoin, siinä on yksi iso syy miksi päätin lähteä mukaan.

Viittomakielen tulkkina olen 14 vuotta työskennellyt mahdollistaen ihmisten välistä vuorovaikutusta ja kommunikointia. Olen nähnyt, mitä vuorovaikutuksen puuttuminen tai ontuva kommunikointi aiheuttavat.

Näin on aina tehty -mentaliteetti yhdistettynä klikkiotsikointia mukailevaan somepreesensiin tekevät tehokkaasti hallaa koko kunnan imagolle.

Ei lakaista maton alle asioita, joita täytyy kehittää tai muuttaa, mutta muistetaan, mitkä ovat ne keinot, joilla maalaispitäjämme kehittyy, katsoo tulevaisuuteen ja pysyy kehityksessä mukana, eikä sahata omaa oksaamme keskittämällä liiaksi huomiomme negatiivisiin asioihin tai öyhöttämisen kulttuuria ylläpitämällä.

Asiallinen, rakentava, eteenpäin katsova ja kaikki osapuolet huomioiva ote asioiden hoitamisessa on mielestäni erittäin tervetullutta ja kaivattua.

Henna-Maija Pihlajaniemi (kok.)

kuntavaaliehdokas

Ilmajoki

Kommentoi