Lukijoilta: Ilmastomuutosvaroitus!

Ilmastonmuutospolitiikka saa aikaan hysteriaa ja kaikenkarvaisia lieveilmiöitä. Lihastakin on jo tehty syntinen ravinto, jolla pelotellaan vain tarkoituksella ihmisiä.

Itse katson aina mitä Jumalan sanassa sanotaan. Ja lihasta siellä on myös vastaus. Paavali kirjoittaa Pyhän Hengen sanelemana ”syökää kaikkia lihakaupan tuotteita, mitään omantunnon tuskia tuntematta”.

Näin on ystävät asia. Jumala on antanut lihan ravinnoksi meille syntiin langenneille ihmisille eikä sitä pidä halveksia. Mutta jos ei halua syödä sitä, voi jokainen olla syömättä. Lihaa on vähän joka muodossa, leikkeleissä, makkaroissa, säilykkeissä. Jos ei mitään lihatuotteita syö, jää ravinnon saanti kehnoksi.

Muistan itse sota-ajan kun meillä ei ollut varaa ostaa minkään näköistä ravintorikasta ruokaa. Olin niin aliravittu, että lääkäri passitti minut kunnan kustannuksella nälkäleirille, jossa oli pöytä täynnä ravitsevaa ruokaa, josta köyhät sai vain unelmoida.

Nyt tämä ilmastonmuutos on seurausta myös siitä että ihmiskunta on unohtanut Jumalan. Kannattaisi lukea Raamattua, että alkaa ymmärtää, että Jumala haluaa meille vain hyvää, mutta kun ollaan itsekkäitä ja tehdään syntiä kuin töitä eikä piitata kymmenestä käskystä mitään. Saamme syyttää katastrofeista vain itseämme.

M. Syrjälä

Helsingby

Kommentoi