Lukijoilta: Ismit painuvat maan rakoon

Moniko muistaa, tietää, kuka oli Winston Churchill? Ei, ei ollut wc:n keksijä, vaan suuri II maailmansodan voittajapoliitikko. Alkaa monelta tuo tieto unohtua, olla ns. ”hepreaa”. Vaan vaikeaa taitaisi olla tavoittaa henkilöä, jolla ei olisi jonkinlainen tieto tai mielikuva Adolf Hitleristä, ”Aatusta”, joka puolestaan hävisi niin maan perusteellisesti ym. sodan. Tämä edelleen järkyttävä ”suurmies” totesi: ”On valtaapitävien onni, etteivät ihmiset ajattele”.

Ilkka tiistaina 5. marraskuuta otsikoi, miten Päivi ”Räsäsen homokirjoituksista alkaa jo toinen rikostutkinta”. Lehti ei kerro, kenen tai keiden toimeksiannosta valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on tarttunut toimeen, mutta hän kuten ei varmaan ”ihmisarvonsa alentamistakin” kammoksuvat tahot tuskin ovat osanneet arvailla, minkä Pandoran lippaan kantta alkoivat avata. Kun Päivi Räsäsen takana on Raamatun sana, voittajapuolta asiassa ei kenenkään tarvitse epäillä. Nyt vähemmistöt sanelevat joka asiassa, kuinka enimmän osan kansasta on ajateltava ja elettävä. Mutta kyllä kansa alkaa ajatella sitä, minkä se jo tietää paitsi luterilaisen kirkon papit ja piispat sekä ”vapaiden” suuntien puhujat ja pastorit. Kukaan heistä ei ole ilmoittautunut Raamatun sanan taakse ja Räsäsen tueksi.

Kaikki ismit ja aatteet ovat kerta toisensa jälkeen painuneet maan rakoon, unholaan tai jääneet naureskelun ja pilkan kohteeksi. Raamatussa Jumalan sana on ja pysyy minkään maassa ja maailmankaikkeudessa pystymättä sitä pilkunkaan vertaa muuttamaan.

Erkki V. Laakso

Alavus

Kommentoi