Lukijoilta: Jos voitte nuoret!

Suomen tasavalta ottelee sääntömääräisten vihollisten kimpussa, jollaisena hallintohierarkia kokee opposition eli vallassaolijoita vastustavien ryhmien pitämiseksi ”pois pelistä” – olihan jo demokratian kukkanen, kun eteen kieltäydyttiin kokonaan yhteistoiminnasta nyt jo ylivoimaisesti kansan suosiman ryhmän kanssa! Oppia on otettu valtiona käyttäytymään pyrkivästä EU:sta, joka kieltäytyi kättelemästäkin Itävallan kansan valitsemaa ”johtoryhmää”.

Työtä teettää myös ns. valtionyhtiöiden arvokkaiden johtajien aisan yli hyppimiset, kun sanomalehti- ja kirjekuninkaankin ”ansiotulo” ylitti meidän rasvanahkaisten koko 40-vuotisen ”urankaivuun” tuloksen vuodessa! Saa siinä sitten kirjepostilla parantaa maata ja maailmaa tuskanhiki otsalla.

Valtiovallan tammipöytien takana kovana ovat olleet jo lamaannuttavat pari-kolmekymmentä vuotta silloiset nuoret, jotka alkoivat valloitella taloja, yliopistojakin, niin että vanhat jermut maan rakennustyön lomassa loihe pyytelemään, että ”jos voitte nuoret paremmaksi saada, tämän maailman niin sodan särkemän, me emme silloin toiveitanne kaada, kun hoidatte tämän jutun tärkeän!”

Rohkenemmekin pyytää vastaavaa pari–kolme sukupolvea myöhemmiltä eli ”keinoälyn” avuksi ottaneilta budjettienkin agendalle eli toimitettavaksi eikä vain ikitavoitteeksi!

Totuus ja inhimmillisyys eli ihmisarvon mukaisuus olkoot siinä tienviittoina ja kansa kiittäisi raihnaisia vanhuksia ja vammaisia myöten, kun ahneus ja bonuksetkin asettuisivat aisoihin!

Aloitettaisiin heti ”taitetun indeksin” korjaamisella vaikka alle 2 500 euron puhtaasta lähteestä... Ja noiden ”jermujen” opastamat ”vanhat kotkat ottaisivat siivilleen” ja monet ”estoiset” hoituisivat ja hoitaisivat – teitäkin!?

J. Ruokoja

Laihia

Kommentoi