Lukijoilta: Joulu on turhake, jotensitä on turha juhlia

Lopetetaan kouluissa uskonnonopetus kokonaan. Mitään muutakaan aatetta ei saa opettaa, ei siis myöskään natsismia eikä kommunismia.

Kouluissa ei siis järjestetä joulujuhlia eikä pääsiäis- ja kevätjuhlia, ei hallovenia, vaan kaikki tapahtuu eri aatesuuntien omissa tiloissa, joissa opettajien ei tarvitse olla edes mukana.

Kristityt oppilaat juhlivat kirkoissa, ateistit työväentaloilla, islamistit moskeijoissa jne. Niin kukaan ei saa väärää tuputusta.

Vältytään monelta riidalta ja säästetään aikaa opintosuunnitelman toteuttamiseen ja pakkoruotsin opettamiseen, kun juhliminen tapahtuu vapaa-aikana. Ja mikä helpotus opettajille...

Kaupunkien jouluvalot ja kuuset pitää myös kieltää ja käyttää rahat vanhusten hoitoon ja mikä tärkeintä, joulu ja joulujuhlat kodeissa ovat kiellettyjen listalla, eivätkä kaupat saa myydä joulukrääsää joululahjoiksi, koska se on epätasa-arvoista, koska mm. ateistilapset eivät lahjoja saa.

Kirkko eroon valtiosta ja verotusoikeus pois, samoin hautaustoimi siirretään Kelalle, jolloin hautausmaista kirkot saavat hyvän pesämunan toiminnalleen, kun ne tontteineen ja vainajineen siirtyyvät valtion omistukseen, käypään hintaan, sillä muuten olisi ristit poistettava hautakivistä.

Haluaako kansa tätä, näköjään, kun syyttäjille on annettu valta taivaassa ja maan päällä, vaikka se kuuluu Jeesukselle. Hyvää talvea ja kevään odotusta ilman joulua ja joululomaa, jota ei siis enää tarvita, kuten ei pääsiäislomaakaan...

Reima Hakulinen

Tampere

Kommentoi