Lukijoilta: Kansa valitsee

Kulunut valtuustokausi on ollut Seinäjoella menestyksekäs. Olemme saaneet Ideaparkin, Atrian siipikarjateurastamoinvestoinnin, datakeskuksen, uuden kaupunginjohtajan, kouluja ja päiväkoteja. Koronasta huolimatta kasvu on jatkunut. Veroja emme ole joutuneet nostamaan.

Kasvu on tärkeää, ettei jouduta karsimaan palveluverkkoa, vaan saadaan rakentaa uutta. Yritysten ja maatilojen kasvu ja investoinnit tukevat yhteisöverokertymään kasvua. Uudet työpaikat torjuvat työttömyyttä.

Reuna-alueet ja keskusta ovat saaneet konkreettisia kehitystoimia. Tämä työ jatkuu uudenkin valtuuston ohjaamana. Kaupunkikeskusta kehittyy asukasmääränsä mukana, haja-asutusalueet kylätoimijoiden painotuksilla.

Eräiden ehdokkaiden lupaamat ilmaiset parkkipaikat keskustassa johtavat automaattisesti kuntaveron korotukseen. Tämä koskettaakin sitten jokaista veronmaksajaa, niitäkin jotka eivät keskustassa käy.

Kansa valitkoon päättäjänsä. Tarvitaan maalaisjärkeä, yhteistyökykyä, päätöksentekokykyä ja oikeudenmukaisuutta. Tärkeintä on pitää hyvä draivi ja saada se jaettua kaupungin joka kolkkaan.

Aki Ylinen (kesk.)

kaupunginhallituksen 2. vpj

kuntavaaliehdokas

Keski-Nurmo, Seinäjoki

Kommentoi