Lukijoilta: Keskustan hallintovaliokunnalta erikoinen päätös

Eiköhän sillä puolueella olisi tärkeimpiäkin asioita mietittävänä kuin Isis-naiset? Siltä kuitenkin näyttää, että on keskustan hallintovaliokunnan päällimmäinen tehtävä estää näiden naisten ja samalla heidän lastensa kotimaahan pääsy.

Mistä tämä ahdasmielisyys tulee ja mitä se kertoo tämän puolueen ajattelutavasta yleensä? Minun näkemykseni on aivan toinen. Minusta pitäisi tuoda Suomeen suomalaissyntyiset äidit ja lapset ja myössamoin suomalaissyntyiset lasten isätkin.

Mikäli tämä Isis aiotaan maanpäältä hävittää, niin se on kaiken alku, että sen jäsenet palaavat syntysijoilleen.

Siellä heitä odottakoon kunkin maan oikeusviranomaiset valmiina tuomitsemaan niistä rikkomuksista, mitä he ovat vuosien varrella kukin tehneet.

Mikäli tämä jätetään tekemättä, niin kyllä näitä taistelijoita syntyy aina vaan lisää ja loppua ei ole näkyvissä.

Suurin virhe tehtäisiin tuomalla vaan heidän lapsensa sieltä ja jätettäisiin äidit sinne erämaahan ilman lapsiaan.

Kyllä siellä olisivat pian uudet lapsilaumat hiekka-aavikon keskellä ja sotilaat valmiina sotimaan ”meitä kaikkia vastaan”. Eli juuri tämä pitäisi heiltä estää ja sen paras keino on, että he pääsevät, varsikin vaimot ja lapset, jälleen sivistyksen pariin.

Eli on täysin utopistista ja umpimielistä ajattelua keskustan hallintovaliokunnalta, vaikka luulisi heillä muutakin miettimistä olevan.

Muutama kymmenen ei meidän maatamme paljon hetkauta ja kyllä meidän oikeuslaitoksemme tällaisen kestää.

Rauno Jokiniemi

Noormarkku

Kommentoi