Lukijoilta: Kiitos Elisa

Internetistä, sen hyvistä ja huonoista vaikutuksista puhutaan nykyään paljon. Käsite ”sosiaalinen media” on monille kansalaisille tullut ikään kuin uudeksi jumalaksi, jonka palvontaan suhtaudutaan asiaankuuluvalla hartaudella!

Kaikessa yhteiskunnan toiminnassa on ”verkko” tullut korvaamattomaksi ja yhä enemmän kaikenlainen asiointi ja yhteydenpito keskitetään internettiin.

Varsinkin ”verkon” ulkopuolella elävien kansalaisten elämää moinen toiminta vaikeuttaa eikä suinkaan paranna!

Toisaalta internet ja sen jatkuva rämpytteleminen syö television lailla paljon aikaa joka voitaisiin käyttää johonkin muuhun!

Mutta näin ei enää ole omalla kohdallani! Kiitos siitä kuuluuu Elisa Oyj:lle. Internet ja verkkoyhteydet eivät syö enää minun aikaani, kas kun edellä mainitun pörssi-yhtiön toiminnan tuloksena olen jo yli kuukauden ajan elänyt ilman toimivaa verkkoyhteyttä ja todennut että elämä sujuu ilman ”kotiverkkoakin”!

Elisa Oyj:n huonoista palveluista kirjoitin viime vuonna pariinkin otteeseen tänne Pohjalaisen yleisönosastoon mutta toimivaa parannusta en verkko-ongelmiini saanut, kas Elisa Oyj:n tarkoituk-sena on karkottaa pois kaikki minun kaltaiseni pelkästään harmia tuovat lankapuhelinasiakkaat, joitten ansiosta liikevoitto pienenee!

Mutta mitäs maksaa! Toimiva ja ongelmaton verkkoyhteys löytyy tarvittaessa Vaasan kaupunginkirjastosta, jolle taas kerran lausun parhaat kiitokseni.

Poiketen Elisa Oyj:n kallishintaisista ”palveluista” kirjaston käyttö ei edes maksa mitään!

Vielä kerran, kiitos Elisa!

Erkki Rantamäki

Vaasa

Kommentoi