Lukijoilta: Kokoomuksen ja valtakunnansyyttäjän valikoiva syyttämisen into

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on julkisuudessa antanut ymmärtää, että hän on pelännyt joutuvansa itse vastuuseen, jos hän ei lähde ajamaan prosessia Juha Mäenpäätä vastaan. Mistähän tämä Toiviainen on tuollaista pelkuruutta saanut päähänsä?

Eipä ole kaukaa haettua, että ”joku” on tällaisia uhkailuja jo Toiviaiselle esittänytkin. Muuten en voi ymmärtää sitä, ettei hän ole vaikkapa Husua vastaan lähtenyt hyökkäilemään. Luulenpa, että ihan oikeasti olisi Toiviaisella syytä tosissaan ruveta pelkäämään syytettä yhdestä ja toisesta laiminlyönnistään. Aiheita kyllä riittää. Eikä minun perussuomalaisena tarvitse sitä erikseen arvoisalle Toiviaiselle vihjata, sillä puheittensa perusteella hänellä näyttää tähän olevan ihan omaakin oivalluskykyä.

Helsingin Sanomat 25.7.2019: Rikosoikeuden professorin Matti Tolvasen mukaan Abdirahim Husu Hussein saattoi syyllistyä kansanryhmää vastaan kiihottamiseen. Puolueen ja sen kannattajien nimeäminen rasisteiksi voi rikosoikeuden professori Matti Tolvasen mukaan täyttää rikoksen tunnusmerkit: ”Helsingin kaupunginvaltuutettu Abdirahim Husu Hussein kirjoitti viime viikolla Twitterissä, että kaikki (kirj. huom. siis minäkin eli asianomainen!) perussuomalaisen puolueen jäsenet ja kannattajat ovat rasisteja.”

Miksi Toiviainen ei ole ihan itse ottanut koppia tästä selkosanaisesta vihjeestä?

Miksiköhän kokoomuslaiset eivät ole samalla raivolla hyökänneet Husua vastaan kuin he hyökkäävät Mäenpäätä vastaan? Ja kokoomuksen kansanedustajakin taannoin on verrannut työttömiä rikkaruohoihin.

Demareitten ja näitä hännystelevien ruotsalaisten ym. hyökkäysinnostusta en ihmettele. Apupuolue kepun Kurvinenkin julkisuudessa hurskasteli oikeudenmukaisuuteensa vedoten.

Mikä tätä maata, sen valtaherroja ja sen kansaa vaivaa, kun yksi saa kerta toisensa jälkeen puhua mitä sylki suuhun tuottaa, ja toinen värikkäästä yhdestä ainoasta vitsailevasta piikistä puheessaan tahdotaan muka roviolla polttaa – sen seurauksena, että ”joku” kiihkoilija sitä syyttäjältä vaatinee.

Demareiden al-Taee on rinnastanut Israelin terroristijärjestö Isisiin. Miksi valtakunnansyyttäjä ei ole siihen puuttunut? Miksei sitä rinnastusta ole viety käräjille? Siellähän se olisi selvitetty.

Aamulehti kirjoittaa aiheesta: ”Hussein al-Taeen kommentit kuohuttavat Israelissa – entinen työnantaja poisti maininnan al-Taeesta sivuiltaan: Irtisanoudumme jyrkästi.” Miksi?

Eräät juristit ovat kilvan vaatimassa Mäenpään päätä vadille. Miksi ei saman tien Husun, Vartiaisen, al-Taeen ja monien muiden päitä? Ei ole kokoomus sanaakaan uskaltanut sanoa Päivi Räsäsen puolesta. Jos en ”pelkäisi” Toiviaiselta tulevaa syytettä tästäkin, niin sanoisin, että tanttukangasta tarjoaisin kepulaisille, kokoomuslaisille, ruotsalaisille ym.

Samoilta sylttytehtailta taitaa olla kotoisin kristittyjen vaino, joka näkyy Suomessa nostavan päätään Päivi Räsästä ym. koskevissa kuulusteluissa Räsäsen 15 vuotta vanhoista Raamattuun viittaavista kirjoituksista.

Ei aiheetta Pyhä Raamattu ole ennustanut lopun aikaa tulevaksi. Joudunkohan minä ressukka valtakunnansyyttäjän hampaisiin, kun totean: ”Nyt se Raamatun ennustama lopun aika näyttää kaikella voimallaan tulleen”?

Jorma Metsä-Ketelä

kansanedustaja Juha Mäenpään (ps.) eduskunta-avustaja

Seinäjoki

Kommentoi