Lukijoilta: Kristillisten arvojen muutos ajassamme

Yhteiskunnassamme on tapahtunut suuri muutos lyhyessä ajassa. Kristilliset arvot on kuin huomaamatta häivytetty meiltä ja etenkin nuorisoltamme pois.

Medialla on tässä ollut iso rooli. Esimerkiksi lepopäivä on melkein kokonaan pyhitetty urheilulle, joten kolmas käsky on jo ajat sitten aivan kuin pois pyyhkäisty.

Kapina Luojan säädöksiä ja ohjeita vastaan näkyy kaikessa yhä voimistuen. Tuntuu aivan kuin eläisimme kuten Rooman valtakunnan aikana, jolloin ihmiset vaativat leipää ja sirkushuveja kansalle. Historiasta tiedämme, miten tässä kävi.

Kristillisten arvojen muutos on tapahtunut muutaman vuosikymmenen kuluessa. Se mikä aluksi tuntui sopimattomalta ja väärältä on tullut hyväksytyksi muun muassa median ja poliitikkojen toimesta.

Raamatun sana ei hyväksy aborttia, naispappeutta eikä samaa sukupuolta olevien avioliittoa, mutta kirkon virallinen taho hyväksyy.

Tämän kaiken seurauksena monen ihmisen usko ja luottamus Jumalan Sanaan on heikentynyt. Mieleen tulevat Vapahtajan sanat, löytäneekö hän uskoa maan päältä tullessaan tänne toisen kerran.

Vihapuhe toista ihmistä ja ihmisryhmää kohtaan on lailla kielletty, mutta jumalanpilkkapykälä on poistettu rikoslaista jo aikoja sitten.

Tiedemiehetkin ovat todenneet että maa on saastunut ihmisen toiminnan seurauksena. Jesajan kirjan 24. luku kertoo tästä: ”Maa on saastunut asukkaidensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton.”

Kaikki tämä tuleva maailman ahdistus on kirjoitettu Raamattuun jo tuhansia vuosia sitten.

Antti Esala

Honkajoki

Kommentoi