Lukijoilta: Lyhyesti

Lauluja Seinäjoesta

Seinäjoesta on lauluja... oli 15.5. Ilkan mielipiteet palstalla Simo Nikulalta hyvä juttu. Mielenkiinnosta katsoin Googlesta lauluja Etelä-Pohjanmaasta ja olikin vain muutamia kappaleita listalla noin 250:tä kappaleesta Seinäjoesta.

Mukana mm. Seinäjoki-serenadi, Seinäjoki-polkka, Seinäjoen asemalla ja muutamia muitakin. En ole kylläkään näitä kuullut mutta nyt aion etsiä kuunneltavaksi jostakin.

Sävellys- ja sanoituskilpailu vain toimeksi, hyviä tekijöitä varmaankin löytyy, Simo mukaan lukien.

Uusia kappaleita odotellessa

Kaksisuuntainen mielialahäiriö

Kiitos 50 vuotta kaksisuuntaisen mielialan häiriöisen puolisona olleelle 14.5. tekstarista.

Se on niin, että lähiomaisten tuskaa lisätään puheilla, teoilla, vaikka asiaa ja tilannetta ei tunneta, ollaan ”asiantuntijoita”, syytetään läheisiä, näin vaarannetaan heidän kestävyytensä, terveytensä.

Hoitohenkilöissä on toivomisen varaa, tosin on myös loistavia ja taitavia hoitajia. Ammatti on haastava, vaikea.

Paljon tuskaa, kärsimystä, kokenut ja loppuunpalanut.

40 vuoden katkerat kokemukset

Demokratiaa?

Demokraattiseen yhteiskuntaan kuuluu yhtenä sananvapaus. Nyt tuleva hallitus kaavailee nk. vihapuhelakia.

Kyseinen laki tekee mm. perinteisiä arvoja puolustavista vihapuhujia. Eli eräissä asioissa sallitaan vain yksi mielipide.

Ajaudummeko kohti diktatorista yhteiskuntaa? Tätäkö haluamme? Jos lapsi esimerkiksi päivähoidossa toteaa, että pitää olla äiti ja isä, lapsesta tulee täten vihapuhuja.

Tästä saattaa olla seurauksena jopa syrjintä.

Kuuhun muuttaja

Ihmisten raadollisuus

Sehän on ikiaikaista, ei siitä mihinkään pääse. Ja taas todisteena median revittely Matti Nykäsen kuolinsyystä.

Eikö ihminen edes kuollessaan saa rauhaa? Mihin on kadonnut kaikki inhimillisyys ja hienotunteisuus, jos sitä on koskaan ollutkaan.

Mitä kiksejä joku saa tällaisesta tiedosta? Tai tiedän aika montakin, jotka elävät elämäänsä tällaisten tietojen kautta. Sen oman elämän täytyy olla niin tasapaksua ja tapauksetonta, että tämmöinenkin tirkistely tuo vaihtelua elämään. Todella surullista ja säälittävää.

Realisti

Kommentoi