Lukijoilta: Lyhyesti

Keskustan kannatus

Keskustan aatemaailman kannattajana olen huolestunut meidän päättäjien toimista. Vanha sanonta; ketä kumarrat täytyy sun pyllistää toiselle. Näin on käynyt, päättäjämme ovat kumartaneet niille, jotka viime hallituskaudella eniten haukkui Sipilän hallitusta ja unohti peruskeskustalaisten mielipiteet. Vaikea on nyt heti asiaa korjata, mutta sellaiset mielipiteet mitä oli Savolan esiintymisessä auttavat asiaa.

Meidän ministereistä ei ole nyt apua. Täytyy löytyä uusia kykyjä, eikä olisi huono asia, että keskusta lähtisi nykyisestä hallituksesta.

Kaino

Seinäjoen ja koko Suomenmaan velka

Rakentakaa ahneuksissanne ja tuijottakaa ”omaan napaanne”; velkakello.fi. Tämä yhteiskunta on tulossa kestämättömän kehityksensä loppuun. Jeesus on Herra!

Jumala siunatkoon

Työnantajat, teillä on yhteiskuntavastuu syrjäytyvistä nuorista

On käynyt omassa perhepiirissä ilmi, että syrjäytymisvaarassa oleva nuori ei meinaa millään saada työkokeilupaikkaa. Kyse on työnantajalle täysin ilmaisesta työntekijästä. Työnantajan tulisi kuitenkin vastavuoroisesti huolehtia, että nuori oppiikin jotain ammatillisesti järkevää ja uutta, eli jonkun pitää myös olla työhön opastajana. Nähtävästi opastamiseen ei haluta irrottaa yhtään resursseja vaikka olisi mahdollisuus pitkällä tähtäimellä saada valmiiksi perehdytetty ja hyväksi todettu työntekijä yritykseen. Miten typerää ja lyhytnäköistä!

Työantajienkin tulee osallistua Suomen nuorten hyvinvoinnin parantamiseen

Marevan- lääkityksestä

Haluan oikaista väärää luuloa, että Marevan käyttäjä ei saisi syödä vihreitä kasviksia. Olen itse käyttänyt Marevan-verenohennuslääkettä n. 10 vuotta, ja olisin varmasti jo kuollut, jos olisin jättänyt salaatit syömättä.

Olen salaatin, kurkun ja marjojen suurkuluttaja, tärkeätä on syödä säännöllisesti. Salaattia ym. vihreää on tarjolla nykyisin ympäri vuoden.

Marevan-annosta määritettäessä tulee syödä normaalin mieltymyksensä mukaan; salaatit, herneet, marjat ym. Kyllä salaatinkin” kanssa INR-arvot pysyvät sallituissa rajoissa.

JO

Jäähyväiset demokratialle

Kansanedustaja Päivi Räsänen on joutunut tutkinnan alle koskien kannanottojaan koskien Pride-viikkoa. Näyttää siltä, että maamme on ajautunut mielipideilmastoon, jossa mitään ko. asian vastaista ei saa lausua. Perinteisiä arvoja ei saa enää puolustaa ja kun demokratiaan kuuluu mielipiteen vapaus, voimme vähitellen heittää hyvästit demokratialle.

Arvoisat alueemme kansanedustajat, vastatkaa onko todella näin?

Menolippu kuuhun

Nimimerkille Atrialle töihin

Olen vakaasti alanvaihtaja ja edellytyksiä olisi voinut olla Atriallekin. Siispä tein avoimen hakemuksen netin kautta ko. firmaan jo varmaan vuosi sitten. Tämän jälkeen tuli perinteinen vastaus niin kuin varmaan monelle muullekin; otamme sinuun yhteyttä tarvittaessa, blaa, blaa.

No, eipä ole todennäköisesti tarvetta löytynyt, kun muutama vuosi sitten yt-neuvottelujen tuloksena osa väestä sai lähtöpassit. Suhteilla tai nepotismillä ystävä hyvä toimitaan vielä tänäkin päivänä suuremmissakin ympyröissä.

Kukas ”silmäätekevä” se aikanaan sanoikaan: pitäkää tunkkinne? Sama pätee moneen muuhunkin vastaavaan isoon firmaan Seinäjoen alueella ja Herran haltuun.

Jeesus on Voittaja

Nimimerkille Kortti pois

Mitä pitäisi kaahailijoille tehdä? Kun ajat rajoitusten mukaan, suurin osa autoilijoista katsoo oikeudekseen ajaa ylinopeutta ja ohitella miten ja missä sattuu. Ohi pitää päästä vaikka muutaman sadan metrin päästä käännytään muualle.

Koko matkalta mittaavat valvontakamerat käyttöön

Nautinnollista lähimatkailua

Kiitos Lappajärven kesäteatterille järjestelyihin liittyvästä hyvästä yhteistyöstä ja saamistamme erinomaisista palveluista. Teatteripaketti Punaisen Tuvan Viinitilan kanssa on todella oivallinen yhdistelmä silmänruokaa ja suun nautintoja. Sateisena sunnuntaina lippunippumme tuotiin bussiin ja iloiset käsiohjelman myyjätkin tulivat palvelemaan meitä sinne. Bussilla pääsimme aivan katsomon viereen.

Pidimme hauskasta esityksestä, joten retkemme oli täysin onnistunut. Kiitos myös kuskillemme.

SSO ry:n kesäretkeläiset

Kommentoi