Lukijoilta: Lyhyesti

Työntekijä pärjää

Vai ei Atrian työntekijän mielestä tuottaja ole oikeutettu käyttämään myymälää. Maksaahan Atria lihasta alle Euroopan keskilinjan ja sianliha on Kiinassakin kalliimpaa kuin täällä. Sinun palkat, myynnin ja johtajien hulppeat autot maksaa tuottaja huonona lihan hintana samoin kuin Venäjälle hukatut miljoonat. Ei ole monta tuottajaa, joka saa vaikkapa 30 000 euroa vuodessa voittoa eläimistään. Tuottajat lopettavat, lihasta on pulaa, joka näkyy Atriallakin töiden vähenemisenä ja lihaprosentin laskuna tuotteissa. Ikävä kyllä näivettyminen uhkaa molempia. Kaikesta huolimatta hyvää syksyä kaikille.

Työntekijä pärjää, tuottaja ei

Koposen kolumnista

Harvoin saa lukea niin hienoa ja fiksua kirjoitusta kuin 21.8. Ilkka-lehdessä oli Tommy Koposen kolumni. Kiitos ja vielä kerran tuhannesti kiitos. Todella terveen aikuisen reagointi tilanteeseen. Aikuisina meidän tulee välittää oikealla tavalla, vaikka se vaatii vaivannäköä. Tuossa oli sitä oikeaa ihmisyyttä ja lähimmäisen rakkautta, jota tässä ajassa tarvitsemme.

metsäsuomalainen

Marevanista

Sinä joka tiedät kaiken Marevanista. Tiedoksi sinulle, että jokainen ihminen on erilainen. Minä en voi syödä esim. kuorittua kukkuakaan, vain avomaakurkussa on vähemmän K-vitamiinia.

Kaikilla eivät vitamiinit imeydy samalla tavalla, kuten ei lääkkeetkään samaan sairauteen kaikille tehoa. Jos syön vihreää minun pitäisi lisätä Marevania. Olen käyttänyt sitä 10 vuotta kuten sinäkin. Mansikat ohensivat verta, joten minun piti vähentää annostani.

Mieheni taas saa syödä parsat, herneet, kurkut ynnä muut. Hänen lukemansa eivät muutu, vaikka ei annoksia laskekaan. Ihmisten vitamiinien imeytymiskyky on erilainen. En voi verrata muiden K-vitamiinin imeytymistä omaani.

Marevania 10 vuotta

Elisa - ahne tyttö

Pitäisi päivittää nettiliittymä ja aivan ainutkertaisen uskomattoman hienoja liittymiä on tarjottukin. Kaapeli on juuri nyt SE juttu ja halvempi kuulemma käyttää kuin ADSL, joka on vanhaa tekniikkaa. Jos ADSL on aikansa elänyt, miksi siitä pitää maksaa roimaa ylihintaa?

Pientä rajaa

Kommentoi