Lukijoilta: Lyhyesti

Rahanpyydyskö?

Olimme tulossa asuntovaunun kanssa Kantatie 58:aa Keuruulla. Ajoimme 80 km/h alueella vakionopeusrajoitin päällä kahdeksankymmentä kilometriä tunnissa.

Näin seuraavan liikennemerkin tulevan ja pukkasin pois nopeudensäätimen päältä. Automme alkoi heti hidastaa vauhtia. Tähyilin merkin numeroa ja se oli aluerajoitus 50 kilometriä tunnissa. Tullessamme liikennemerkin kohdalle samassa näpsähti valvontakamera, vauhti oli sakkolapun mukaan 58 kilometriä tunnissa.

Olen aina ajatellut, että merkit on asetettu sen verran kauas vaarapaikasta, että ei tarvitse tehdä paniikkijarrutusta. Mutta nyt olen ymmällä, koska tässäkään tapauksessa ei ollut mitään vaaraa havaittavissa, sillä seuraava tienristeys oli noin 300 metrin päässä. Että tällä lailla...

Olen autoillut yli 65 vuotta ilman nopeussakkoja ja näin uskon vieläkin, että mieluimmin hiljaa kuin lujaa ja mieluimmin alinopeutta kuin ylinopeutta.

Olli Vieristö

Kylpylä veturitalliin

Jos ja kun Seinäjoelle mahtuu vain yksi kylpylä, niin aivan ehdottomasti sen tulisi ennemmin olla Petri Pihlajaniemen ideoima veturitalli-kylpylä.

Se olisi Seinäjoelle huikea matkailuvaltti: junalla kylpylään ja erilainen konsepti, jota ei ole missään muualla Suomessa!

Useampi tuttu, ei edes lähtökohtaisesti kylpyläihmisiä on ollut ideasta innoissaan ja sanonut, että tulisi lähdettyä kauempaakin.

Junaillen kylpylään

Kommentoi