Lukijoilta: Lyhyesti

Lennokki 13 000 e

Sunnuntain mielipidekirjoituksessa Uudet Mainilan laukaukset Jemenin iskujen lennokin hintaan oli tullut käsittelyvaiheessa virhe. Lennokki maksaa 13 000 euroa (ei 1333000e).

Toimitus

Kylpylä keskustaan

On surullista, kun Petri Pihlajaniemen erinomaista suunnitelmaa kylpylästä Seinäjoen ydinkeskustaan ollaan torppaamassa. Hänen suunnitelmansa erikoisesta kylpylästä erikoiseen paikkaan on vertaansa vailla koko Suomeakin ajatellen.

Ymmärtäkää nyt hyvät kaupungin päättäjät, mitä ollaankaan menettämässä, jos nyt pykätään Sorsanpesään varmaankin joku tavanomainen kylpylä, joita Suomessa on (tyhjilläänkin) pilvin pimein.

Erikoisempaa odottava

Maahanmuutosta

Kirjoittipa hyvän jutun Esa Hytti 6.10. lehdessä. Se on juuri näin. Maahanmuuttajia paapotaan ja vanhukset, jotka ovat pitäneet pystyssä maan hyvinvointia veroja maksamalla koko elämänsä, unohdetaan.

Luulisi, että päättäjätkin heräisivät, kun yksi puolue on suosittu juuri maahanmuuton vastaisuudesta. Kuinkahan suuri on se rahamäärä, kun näitä valituksia on tehty. On hyvä bisnes asianajajille ja kansa maksaa.

Ihmettelijä

Kommentoi