Lukijoilta: Maailman tulevaisuus? Takana!

Tänään maailma on suurten muutosten kourissa. Ihmiskuntaa uhkaavat monet tekijät, myrskyt, rankkasateet ja kuivuus jo pohjoisen pallonpuoliskon sulaminen jäistä, joka oli nähtävissä selvästi jo kun kuuluisa jäämiehen muumio (yli 4000 vuotta) tuli esiin.

Jokin aika sitten luin eräitä profeetallisia varoituksia, jotka ovat hiljalleen käymässä toteen. ”Maapallon vedet kohoavat pian hälyttäviin lukemiin, jotka tuhoavat maita, kansoja, eläimiä ja elinoloja”. Tänäänhän jo tiedetään, että meren pinta on nousussa. Toisessa varoitettiin liiallisesta digitalisoimisesta, siitä ei hyvää tule seuraamaan. ”Kaikki kommunikointilaitteet lakkaavat toimimasta”. Digitalisoimisesta tiedetään jo monta asiaa, pankit kuten Nordea ja Danske Pankki on monin paikoin heittäneet asiakkaita pihalle kassapalveluistaan.

Myös digitalisoiminen ajaa ihmisten pakottamista ottamaan mikrosiru ihonsa alle. Tästä varoitetaan, etteivät ihmiset mene ottamaan sirua ihonsa alle vaikka se ensin näyttäisi hienolta systeemiltä. Ihmiset eivät tajua, että jolla tämä siru on, hän on sirun antajan armoilla ja häntä voidaan hallita 100-prosenttisesti tietokoneella. Tästä kannattaa lukea Ilmestyskirja, siinä puhutaan tästä ajasta.

Tästä ajasta puhui jo Luther 500 vuotta sitten ja varoitti ajasta, jolloin Eurooppa hylkää Jumalan, jolloin hän lähettää turkkilaiset ruoskaksi Euroopalle. No, tänään tuo alkaa olla jo totta. Seuraavassa aallossa tulee turkkilaisia ainakin 30 miljoonaa Eurooppaan. Suomen osuus on miljoonan verran.

Matti Syrjälä

Helsingby

Kommentoi