Lukijoilta: Pakolaisvouhotuksesta ilmastotekoihin

Arvostamme esi-isiemme tekemiä, monesti terveyden ja hengenkin vieneitä uhrauksia kolme neljännesvuosisataa sitten toisessa maailmansodassa. Kun sitten meidän vuoromme olisi tehtävä oma pieni osuutemme - terveytemme ja henkemme säilyttäen - jälkipolvien hyväksi, nostaa itsekkyys päätään ja toteamme: ”Ei koske minua eikä lähipiiriäni, tehkööt jotkut muut”.

Vouhottaminen ”ilmastovouhotuksesta” tai ”-hysteriasta” on pahimman luokan rintamakarkuruutta nykypäivänä. Sen sijaan on lopetettava pakolaisvouhotus ja ihmisten haukkuminen ”laiskoiksi mutakuonoiksi” ja ”vääräuskoisiksi” sekä siirryttävä ilmastotekoihin kukin omalta osaltaan.

Kummallista on, että mitä todennäköisimmin aikoinaan kiihkeästi Suomen jäsenyyttä Euroopan unionissa vastustaneet hakevat nyt hakemalla esimerkkejä ilmastomuutoksen kannattamiseen, siis passiivisuuteensa EU:sta, kuten Itävallasta. Eipä nyt vilkuilla muualle, vaan rohkeasti ilmastotekoihin. Eikä pidä olla huolissaan, kyllä Itävaltakin tulee pian perässä ja nopeasti.

Lopuksi on kysyttävä: Mikähän ”propagandapoppoo” on keksinyt, että vuosisatainen perintömetsien omistaminen ja niiden hakkaaminen rahan vuoksi on yhtäkkiä muuttunut lähestulkoon suurimmaksi ilmastoteoksi?

Kyllä oikeille ilmastoteoille

Ilmajoki

Kommentoi