Lukijoilta: Pellavansiemenöljystä apua moneen vaivaan

Kun otin peseytyessäni lopuksi kylmän suihkun, vasen käteni ja vasen jalkani tulivat valkoisiksi. Yöllä puristi vasemmalta puolen ja pisti sydämen kohdasta.

Jouduin hakemaan lääkäristä nitrot. Sitten sain vinkin eräältä tuttavaltani pellavansiemenöljystä. Rupesin nauttimaan sitä ruoan kanssa ruokalusikallisen päivässä. Sen jälkeen olen voinut hyvin. Kaikki edellä mainitut oireet katosivat. Kerroin tästä tuttavilleni. He alkoivat käyttää pellavansiemenöljyä. Kuusi henkilöä on kertonut verenpaineensa laskeneen normaaliksi kahden viikon käytön jälkeen.

Pellavansiemenöljyssä on 59 grammaa Omega 3:a, kun rypsiöljyssä sitä on vain 11 grammaa. Pellavansiemenöljy on itsestään syttyvää, mikä kertoo, kuinka voimallisesta aineesta on kyse. Maatalousnäyttelyssä oli näytetty, kuinka pellavansiemenöljy puristetaan suoraan pellavansiemenistä. Se on siis puhdas luonnontuote.

Ennen annettiin lapsille kalanmaksaöljyä D-vitamiinin vuoksi ennaltaehkäisemään riisitautia. Nyt pitäisi kaikille yli nelikymppisille tarjota pellavansiemenöljyä tiettyjä sairauksia ennaltaehkäisevien vaikutuksiensa vuoksi.

Pellavansiemenet ovat hyvä lääke myös laihduttajille. Yksi ruokalusikallinen lasilliseen vettä liotetaan joko päivän ajan tai yön yli ja nautitaan. Se laittaa suolen toimimaan hyvin.

Itselläni on ollut hyviä kokemuksia: kädet ovat normaalin väriset eikä purista enää sydämestä. Olen saanut myönteistä palautetta myös kavereiltani.

Toivoisin, että pellavansiemenöljyn hyvää tekevistä vaikutuksista puhuttaisiin enemmän julkisuudessa.

SAKARI TALVITIE

Ilmajoki

Kommentoi