Lukijoilta: Politiikka yskii välillä

Missä viipyvät ne toimenpiteet, joilla halutaan tasapainottaa lasten asemaa?

Suomessa on edelleen räikeitä eroja erilaisista perheistä tulevien lasten välillä. Vaikeaakin tätä on kaikkea uskoa.

Antti Rinteen hallituksen uskottavuus yskii. Pääministeri vakuuttaa, että huumeiden käyttöä koskeva lainsäädäntö pidetään ennallaan.

Eikö sitten heti seuraavana päivänä sosiaali- ja terveysministeri Anna-Kaisa Pekonen ehdota, ettei ainakaan kannabiksen hallussapidosta pitäisi rangaista. Samoilla linjoilla on sisäministeri Maria Ohisalo.

Voi hyvä hyssäys. Kun on kauan keskusteltu, että peliriippuvuutta pitäisi vähentää, eikö sitten Sirpa Paatero ehdota, että peliautomaatteja voisi lisätä.

Yhteinen linja pääministerin ja hallituksen välillä näyttää yskivän pahemman kerran. Antti Rinteen omat puheet aiheuttavat myös kuulijoissa hämmennystä.

Sen sijaan Jussi Halla-ahon ilmaisut ovat tarkkaan laskettuja. Hänen puheensa ovat yliviritettyjä sivistyssanoilla niin, että kansalaiset helposti saattavat pitää häntä ylivoimaisena puhujana ja kaikkein viisaimpana.

Mutta sekin on viisautta, kun osaa puhua suoraan ja kansantajuisesti.

Kannattajia tulee lisää perussuomalaisiin keskustastakin. Ilmastomuutoshysterian toppuuttelu näyttää sopivan monille.

Keskustassa ei ole tapahtunut juuri mitään Katri Kulmunin valinnan jälkeen.

Näin kaamoksen keskellä elimistö tuntuu oikein tarvitsevan liharuokaa. Ovatko nyt kaikki lehmäparat ja heidän kasvattajansa ja hoitajansa suurimpia syyllisiä ilmastomuutosajattelussa?

Mene ja tiedä, onko tässä nyt tullut puhuttua ohi suunsa, kun tämänkin sanoo?

Katriina Risku-Vartiainen

Vantaa

Kommentoi