Lukijoilta: RKP tekee työtä koko maakunnan hyväksi

Seppo Nurmi mainitsee Pohjalaisessa 10.9., että Laihia voi olla seuraava kunta, joka siirtyy Etelä-Pohjanmaan maakuntaan niin kuin Isonkyrön on tarkoitus tehdä vuonna 2021.

Valtioneuvoston päätös perustuu, niin kuin Nurmi itse kirjoittaa, kunnan omaan tahtoon vaihtaa maakuntaa. Siksi olisi kohtuutonta, että muiden paikkakuntien päättäjät vastustaisivat Isonkyrön kunnan omaa tahtoa.

Nurmi yrittää piikitellä RKP:n pohjalaisia päättäjiä, ettei heillä olisi mitään sitä vastaan, jos Laihia seuraa Isonkyrön esimerkkiä.

Olisin toivonut, ettei Nurmi olisi ilmaissut itseään tällä tavalla. Kun Pohjalainen (12.5.) kysyi minulta, miten puolueemme tulee toimimaan maakunnan suurimpana puolueena, painotin puolueiden välistä yhteistyötä.

Pohjanmaan maakunta tarvitsee hyvää yhteistyötä sekä säännöllisiä tapaamisia eri puolueiden päättäjien välillä. Pohjanmaan maakunnan vahvuus on elävä kaksikielisyys ja Laihia on luonnollinen osa Pohjanmaan maakuntaa.

Allekirjoittanut toivoo kehitystä, josta on hyötyä koko meidän maakunnallemme. Siihen ei kuulu mikään niistä asioista, joista Nurmi yrittää syyllistää meitä.

Martin Norrgård

RKP Pohjanmaan pj.

RKP:n Vaasan valtuustoryhmän pj.

Kommentoi