Lukijoilta: Rodunjalostusta parhaimmillaan

Muuan 1940-luvun suuri vaikuttaja haaveili arjalaisesta johtajarodusta, joka syrjäyttäisi muut, alempiarvoiset ihmiset ylivoimaisilla, jopa yliluonnollisilla kyvyillään. Tuota haavetta edesautettiin pontevasti muun muassa Zyklon b -kaasulla ja polttouuneilla! Historiaa lukeneille ja joillekin tuon ajan eläneille on kuitenkin valjennut, kuinka tuon suurisuuntaisen hankkeen sittemmin kävi.

Ei siis onnistunut rodunjalostus tuolloin, mutta eipä tuolla 1940-luvun suurmiehellä ollutkaan käytössään sellaista asetta kuin internet ja sen myötäjuoksijana tuo nykyajan Jumala eli ”sosiaalinen media” joka nykyisessä ”orwellilaisessa” maailmassa ”jatkuvasti tavoitettavissa” olevine keinotekoisine ”tarpeineen” on usealle kansalaiselle ja surullista kyllä, jopa pienille penskoillekin kerrassaan elämää tärkeämpi!

Yhteiskunnan ”hyvien” taholta on nyt pökötetty ja marmatettu syntyvyyden jatkuvaa alenemista Suomessa. Viisaissa ja vähemmän älykkäissä päissä on kuumeisesti etsitty syytä moiseen ja yhtenä syynä on löydetty aina ja jatkuvasti perheitä ehtimiseen syrjivä ja kurjistava ”hallituspolitiikka”!

Kun yhä enenevässä määrin yhteiskunnan toiminnot menevät verkkoon, niin luonnollisesti parinvalintakin hoituu sitä kautta, vaikka usein sanotaan, ettei ”nettituttavuuksiin” ole luottamista, kun kommunikointi ei enää tapahdu kuumeisen tanssilavan hien- ja deororantintuoksuisessa ilmapiirissä vaan elotonta ruutua tuijottamalla, jossa ”pariehdokkaan” kuva saattaa olla todellisuudessa kopioitu vaikkapa espanjalaisilta huijaussivuilta.

Kaikilla ihmisillä ei ole mahdollisuutta päästä ”verkkoon”, jotkut eivät osaa taikka halua sitä käyttää. Itseään valistuneina pitävät henkilöt tietysti ovat verkon ja ”sosiaalisen median” suurkuluttajia ja heille kaikki ruudun tarjoamat mahdollisuudet ovat avoimia päinvastoin kuin vähemmille verkkotaidoille jääneillä.

Taannoisin tässä sanomalehdessä muuan kolumninkirjoittaja totesi, että nykyajan parinvalinta perustuu entistä enemmän ulkonäköpohjalle. Jos ja kun näin on, ynnä kaikenvoittavassa verkossakin korostetaan entistä enemmän ulkonäköä ja sen myötä itsestään tulevia muita hyviä rotuominaisuuksia, niin on tuiki selvää, että huonoilla ”rotuominaisuuksilla” varustetut ihmiset jäävät parinvalintaleikissäkin ”mopen osalle”.

Kun toisaalta näitä ylivertaisen hyvillä rotuominaisuuksilla varustettuja ihmisiä kuitenkin on ihmissuhdemarkkinoilla tarjolla vain rajallinen määrä, on selvää, ettei kansa enää lisäänny toivotussa määrin, mikä toisaalta on hyvä asia tässä muutoinkin ylikansoitetussa maailmassa.

Eräässä television ajankohtaisohjelmassa esiintyi vuosia sitten huostaanottokotinsa portailla istunut, tuolloin 15-vuotias, selin kameraan ”kessulla” ollut teräväpäinen poika, joka kuivasti totesi, että nyt pitäisi todella alkaa valikoida ne ihmiset, joitten yhteiskunnassa pitäisi päästä lisäämään kansan päälukua. Ilmeisesti omaa kohtaloaan ajatellen hän lisäsi, että kaikille ei sitä mahdollisuutta pitäisi edes tarjota vaan ainoastaan niille, jotka jälkikasvustaan huolehtimaan kykenevät.

Nuo toteamukset lausuttiin ennen ”sosiaalisen median” nykyistä kulta-aikaa. Nythän ”sosiaalisen median” ja liiallisen ”sosiaalisuuden” myötä tuo rodunjalostus on täyttä totta ja kansan päälukua lisäämään valikoituvat vain ne tahot, jotka rotuominaisuuksiltaan sopivia ovat.

Eikös tämä ole hyvä? Vaikka Antti Rinteen taannoin masineeramat ”synnytystalkoot” eivät onnistuneetkaan, niin jäävätpähän minunlaiseni epäkurantit ihmisyksilöt syntymättä ja kuormittamatta tätä yhteiskuntaa.

Raamatun alkulehtien toteamus ihmisten ”lisääntymisestä ja maan täyttämisestä” kun on jo muutoinkin aikansa elänyt!

Erkki Rantamäki

Vaasa

Kommentoi