Lukijoilta: S-Kiekko kasvaa yhdessä kaupungin kanssa

Seinäjoen kaupunki on rakentanut hienot puitteet, jotka antavat loistavat mahdollisuudet kotiottelutapahtumien kehittämiseksi. Käytännössä uudessa jäähallissa voidaan toteuttaa onnistuneesti yli 1 000 katsojan ottelutapahtumia. Tähän haasteeseen S-Kiekossa halutaan myös vastata.

Edustusjoukkue rakentuu S-Kiekon kasvattamista ja tavoitteisiin sitoutuneista pelaajista. Joukkuetta täydentävät maakunnasta ja muualta tulevat pelaajat.

Yhteistyö S-Kiekon juniorijoukkueiden kanssa on tiivistä. Juniorit ovat mukana talkoissa täyttämässä kotikatsomoa ja saavat puolet myymiensä lippujen arvosta omalle joukkueelleen. Lisäksi valmentajat ja pelaajat liikkuvat sujuvasti edustuksen sekä A- ja B-junioreiden välillä. Edustuksen valmentajat, joukkueen johto ja huoltajat tekevät pitkäjänteistä, sitoutunutta ja hyvää työtä pelaajien ja joukkueen kehittämiseksi.

Keskeinen kysymys kuuluu: Kuinka voin tukea jääkiekkoa?

Yhteistyökumppanuuksia, vip-tilaisuuksia, otteluisännyyksiä ja kausikortteja on alkaneella kaudella myyty enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja lisää myydään jatkuvasti.

Talouden tasapainossa pitäminen vaatii jatkuvia ponnisteluja. Jääkiekkoa pelaavaa yhteisöä tukee jo kuluvalla kaudella useita paikallisia yrityksiä. Taitoluistelijat kioskissa ja naisten muodostelmaluistelijat pubissa tekevät hyvää työtä katsojien viihtymisen takaamiseksi. Yhteistyö kaupungin kanssa toimii kaikilla tasoilla jäähallin työntekijöistä aina kaupungin johtoon saakka. Ja kaiken tämän keskiössä meillä on jokaisessa ottelussa vähintään 60 minuuttia parhaansa tekevä joukkue. Suomi-sarjan jääkiekossa vauhti ja taso ylittävät monien Euroopan maiden kansalliset sarjat. Alkukauden pelien perusteella voidaan sanoa, että vaikka hyvää yritetään niin erinomaista tulee!

Maakunnan tasokkain jääkiekko ja katsojaystävälliset ottelutapahtumat ovat osa kasvavan Seinäjoen arkea ja juhlaa. Jääkiekkoa voi tulla seuraamaan yksin, kaverin kanssa ja porukalla. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat jääkiekon ystävät.

Juha Tall

Seinäjoen Jääkiekon Tuki

Kommentoi