Lukijoilta: Seuraava vaalivoitto Suomelle

Vaikutusmahdollisuudet valtamerien ja sademetsien suojelemiseksi jäävät vähäisiksi, kun maailman monikansallinen pääoma tekee bisnestä luonnon kustannuksella. Sen sijaan kotimaahan suunnitellun epäekologisen ydinvoimalan rakentaminen Perämeren ja sen rannikon tuhoksi on mahdollista estää.

Suomen Keskusta oli valinnut oikean linjan maaseudun ja Perämeren luonnon kannalta, kunnes takki heilahti vaalien alla 2014. Se kävi niin äkkiä, että keskustan kannattajat eivät uskoneet silmiään eikä korviaan. Seuraavissa vaaleissa he äänestivätkin sitten jaloillaan.

Keskustan äänestäjät osaavat ajatella: Olkiluoto 3, Talvivaara, kilpailukykyuudistus, Sote, Pyhäjoki, Elvytysrahasto. Kalliita iäisyysyyshankkeita.

Ay-liike vei tyrmäysvoiton kiky-uudistuksesta saman tien. Talvivaarasta ulkomaiset omistajat nettosivat voitot ja jättivät tuhotyöstä yli miljardin euron laskun Suomen veronmaksajille. Hanhikiven suojelualue meni venäläiselle ydinvoimalalle, kunnallisten sähköyhtiöitten ja valtiollisen Fortumin rahoituksella ja kokoomuksen toimiessa huutokauppakeisarina.

Keskusta olisi voinut estää ainakin tämän ydinvoimakaupan, mutta sen johto ei ottanut huomioon edes oman nuorisojärjestönsä tahtoa, joka vastustaa tätä epätaloudellista atomilaitosta ja geopoliittista turvallisuusuhkaa.

Tulevaisuutta ei siis haluttu rakentaa nuoria varten!

Keskusta-liike on syntynyt puolustamaan maaseudun elämää ja isänmaata. Nyt se sen sijaan yrittää miellyttää EU:ta susirajan äänillä. EU paisuu hurjaa vauhtia liittovaltioksi leikkaamalla jäsenvaltioitten demokratiaa. Leikkurina EU-valtakunnan kanslerilla on elvytysrahasto, ilmastosanktiot ja ylikansallinen verotus. Tulevaisuutta ei näin rakenneta eläkeläisiäkään varten!

Suomen globalististipuolueet –kuten nykykeskusta– tukevat tällaista. Heillä ei ole edes päämääränä vaihtoehto, vaalivoitosta ja asioitten muuttamisesta puhumattakaan. Keskustan tuore eduskuntaryhmän puheenjohtaja haaveilee jo pääsystä apupuolueeksi oikeistohallitukseen: ”Ollaan jo kerran oltu ja se toimi ihan hyvin.” ( US 26.6.21 ).

Vaan sepä ei toiminut ainakaan Kehä kolmosen ulkopuolella edes ”ihan hyvin”. Sen osoitti Keskustan romahtanut kannatus seuranneissa eduskunta- ja kuntavaaleissa.

Suomen Keskustan nykypolitiikassa on siis yksi hyvä piirre. Sillä on heikko kannatus.

Seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestetään Suomen puolesta EU:n mielivaltaa vastaan ja energiasitoutumattomuuden puolesta Fennovoima-Rosatomin rakentamislupaa vastaan.

Turvallisuuskysymys on Suomen omien voimavarojen ja verorahojen varassa, mikäli niitä EU:n rahastuksen jälkeen vielä on.

Energiakysymyksestä on tehty varsinainen ansa. Fennovoima-Rosatomin rahoittaja Kremlistä on sitouttanut suomalaisia nykypoliitikkoja yhteistyöhön Rosatomin korruptoituneen ydinvoimateollisuuden kanssa.

Hyväksyessään ydinvoimayhteistyön, he osoittavat hyväksymisensä Venäjän tuhoisalle ilmasto- ja ympäristöpolitiikalle ja ydinasevarustelulle.

Samalla yhteistyö Kremlin kanssa lyö ihmisoikeuksien puolustajaa vasten kasvoja.

Se Suomen kansalaisten ja kotimaan puolue, joka ottaa nämä asiat hoitaakseen oikeudenmukaiseen järjestykseen saa äänet seuraavissa eduskuntavaaleissa ja menee kohti ”veret seisauttavaa vaalivoittoa”

Raimo Tuomas Akolahti

Himanka

Kommentoi