Lukijoilta: Suomen eurolaulut meni taasen alta riman

Tämä oli kyllä odotettavissakin, sillä niin hiljaa tämä etukäteisvalmistelu hoidettiin. Ainakaan minulla ei ole tiedossa, että miten nämät laulut (oliko edes niitä?) kilpailutettiin karsinnoissa?

No nyt se ainoa, mikä voitti alkukarsinnat (mikäli niitä yleensä oli?), on esitetty Israelissa. Sen todellista sijoittumisesta emme tiedä mitään muuta, kuin sen, että kymmenen joukkoon se ei mahtunut.

Mikä oli tämä nainen, mikä siellä taustalla esitti jotain tanssia jonkin laatikon päällä? Veikö hän samalla pisteet mennessään esityksestä? Joka tapauksessa pitäisi keskittyä siihen lauluun, mikä esitettään ja samalla esittäjään.

Parrakas mies nahkarotsissa ei tänä hyvän pukeutumisen menneenä aikanakaan ole ehkä paras vaihtoehto Euroviisulavalle. Sitä me emme tiedä, mikä vei pisteet Suomen euroviisuedustajalta. Oliko se esitys, vai sisältö taikka ehkä taustaesitys?

Toivoa voi, ettei tällaista suhmurointia enää tehdä Suomen Euroviisuissa, mitä niissä on nyt kahtena vuonna tehty. Muutoin on paras jättäytyä kokonaan pois.

Rauno Jokiniemi

Noormarkku

Kommentoi