Lukijoilta: Suomi huijareiden ja rötöstelijöiden luvattu maa

Tuli vastaan uutinen lehdessä. Sen luettuani olen yrittänyt rauhoitella hermoja useamman päivän, eikö tuo rötöstely lopu ikinä.

Siellä oli uutinen, miten kansanedustajat käyttävät hyväkseen lentopisteitä omiin tarkoituksiin ja mitä muita etukortteja sitä vingutellaan.

Pisteillä voi hankkia kuntosalijäsenyyden, tankkauslahjakortteja tai ne voi muuttaa rahaksi merkitsemällä rahasto-osuuksia.

Finnair Plus -ohjelman sääntöjen mukaan pisteet voi siirtää myös toiselle henkilölle, esimerkiksi omalle puolisolle tai aikuiselle lapselle, mikäli hänellä on Finnair Plus -tili.

Ja kansa maksaa iloiten veroja heidän puolestaan, että saavat vapaasti hurvitella verorahoilla.

Korruptiokin voi hyvin, tuli tässä mieleen, kun joku valtuutettu tyhmyyksissään kehuskeli ilmaisella sähköpyörällä. Kun tuli paheksuvaa julkisuutta, sitten tuli kiire maksaa se pyörä, että toimii se korruptio pienissäkin piireissä.

Näyttää olevan maan tapa, että kun on hyvissä viroissa, niin revitään irti kaikki mitä vaan on mahdollista saada ja enemmänkin. Eikö näille ollenkaan käy mielessä, että jonakin päivänä jää kiinni.

Sitten vatvotaan viikko- ja kuukausikaupalla jotain pikkuasioita.

Luottavat siihen, kun itse ovat lakeja säätämässä, että kyllä tästä selvitään ja onhan niitä samanhenkisiä kavereita mukana jengissä.

Sitten on vielä nämä eduskunnan eläkeläiset, jotka härskisti käyttävät hyväkseen systeemiä. Eläkeuudistus oli täysi susi. Kyllä osaavat käyttää säännöksiä hyväkseen, mutta kun nämä rötöstelijät jäävät kiinni, niin piiloudutaan lakien taakse. Ovat ne sellaisia vellihousuja meidän yhteiskunnan päättäjät. Tarkoitan kaikkia päättäjiä eri instansseissa. Tulee oksettava olo, kun vaan näkee näitä juttuja lehdissä, miten meitä huijataan.

Vähäosaiset, eläkeläiset ja vaikeuksissa olevat lapsiperheet saavat kärsiä kaikista eniten näiden edustajien toilailuista.

Eikö tämä valittu porukka olenkaan osaa hävetä? Uskalletaanko katsoa aamulla peiliin vai pelkäättekö sitä rötöstelijää, joka siltä katsoo vastaan?

Sanon, että kyllä se on näiden huijareiden ja rötöstelijöiden syy, että Suomessa on niin paljon tragedioita. Ihmiset joutuvat aivan liian koville kaikkien asioiden kanssa, kun nämä rahat voisi käyttää paljon paremmin. Meidän päättäjiltä ei löydy hitusen vertaa inhimillisyyttä kanssa ihmisiä kohtaan. Mutta ei mikään muutu, kun ollaan pullamössö-kansaa eikä uskalleta vastustaa vääryyksiä.

Allan Saloranta

tehdastyöläinen

Oravainen, Vöyri

Kommentoi