Lukijoilta: Suomi pelastaa maapallon

Suomi pelastaa maapallon

Viime aikoina on yhä selvemmin käynyt ilmi, että suomalaisten tärkein tehtävä on ilmastonmuutoksen torjuminen. Jokaisen suomalaisen tulee siis muuttaa ruokavaliotaan ja lopettaa lihan syönti. Laadukas elintarviketuotantomme kaikkine jakeluketjuineen voitaneen myydä ulkomaisille sijoittajille tietysti pilkkahintaan.

Annetaan Suomen metsittyä ja kasvatetaan maapallon pelastava hiilinielu. Metsäteollisuutemme on jo muutenkin siirtymässä Etelä-Amerikkaan.

Asialla on kiire, sillä tällä hetkellä Suomen osuus maapallon hiilidioksidipäästöistä on mahtavat 0,15 prosenttia.

Eduskunta ja erityisesti nykyinen hallitus toimivat hyvin demokraattisesti muita EU-maita kohtaan. Meidän on ehdottomasti osallistuttava Kreikan lisäksi Italian, Espanjan, Ranskan, Puolan ja Unkarin talousvaikeuksiin ja tuettava näiden ”köyhien” maiden pyrkimyksiä pelastaa omat pankkinsa ja lisätä heidän oikeusvaltiopyrkimyksiään.

Näyttää siltä, että suomalaiset rakastavat hyvin monipuoliseksi kehitettyä verotustamme ja ovat siksi valinneet kansamme edustajiksi nykyisen kokoonpanon.

Suomesta lapioidaan päivittäin rahaa ulkomaille kaikenlaisina humanitäärisinä avustuksina. Annetaan ulkomaille kuva hyvinvoivasta, rikkaasta sivistysvaltiosta, joka ei kuitenkaan pysty järjestämään omille kansalaisilleen perustuslain edellyttämiä palveluja.

Kovenevia veroja odotellessa.

Esa Hytti

Lapua

Kommentoi