Lukijoilta: TEKSTARIT

Olisiko ollut mahdollista valaista Aalto-keskus vuoden pimeimmäksi ajaksi ja luopua uuden vuoden ilotulituksesta.

Eskoon päivätoimintakeskuksen ryhmienohjaajat laitetaan osastoille aamuisin ennen työpäivän alkua pesemään ja syöttämään asukkaita, näin saadaan firman talous kuulemma kuntoon. Samaan aikaan Eskoo syytää rahaa rojekteihin ja lahjoittaa rofessuuriin puoli milliä tuosta noin vaan. Eskoossa siis johtajien munaukset revitään työntekijöiden selkänahasta. Tulos tai ulos.

Jos keskusta olisi kuunnellut Paavo Väyrystä, ei se olisi nykyisenlaisessa syöksykierteessä.

Suomen EU-idealistiset poliitikot oikealta vasemmalle ! Unohtakaa jo tuo lähes tuhannen vuoden takainen tilanne Pähkinänsaaren rauhan rajantakaisten alueiden kohtuuttomassa suosimisessa EU-avustusten jaossa eli Itä- ja Pohjois-Suomen erityiskohtelussa harvan asutuksen perusteella. Tiheätä ei ole asutus Etelä-Pohjanmaallakaan. Tilanne osoittaa nurinkurisuutensa, kun Keski-Pohjanmaa saa pohjoisten alueiden vanavedessä suhteettoman paljon tukea.

Tupperware-kutsut tuloo mieleen, kun katsoo tätä nykyhallitusta. Kovasti on tiedotusvälineissä hehkutettu, että nuorten naisten näkemykset tuo raikkautta ja uutta ”buustia” eduskuntatyöhön. Epäilen, on niin keinotekoinen porukka.

Seinäjoki voisi laittaa katu- ja kävelykatuvalaistuksen kuntoon näin vuoden pimeimpään aikaan. Jouluvalot yhtä tyhjän kanssa, muka avaruuden pimeä kaupunki. Ottakaa ero Vaasasta.

Kauhava havittelee jälleen kuninkuusraveja – edellisellä kerralla hakemus hylättiin. Mun tietääkseni Powerparkin ravirata sijaitsee Alahärmäs, jos ei sitä oo yönaikana siirretty. Alahärmäläänen.

”Nälkä meil´ on aina vieraanamme”, lauletaan Kansainvälisessä. Tuo säe tuli väkisin mieleen, kun katseli uutiskuvia ay-pomojen neuvotteluista, jotka johtivat 100 000 työntekijän lakkoon vientialan teollisuuslaitoksissa. Toivottavasti tavoiteltu 75 prosentin työllisyysaste helpottaa nälkää.

Avaruuden pääkaupungin aamunkoittosillasta varma tieto sille, joka sen on keksiny rakennuttaa: jotta yks aamu näin kun jänis loikki sitä pitkin kaupungille ostoksille. Niin että silta alkaa olla maksussa. Ketään muita kulkijoita en oo siin nähäny.

Kekkosen aikana hallitukset vaihtuivat tiheään. Jos tämä päivänä pääministerin nimi vaihtuu, niin politiikkaa ymmärtämätön pitää sitä politiikan haaksirikkona.

Onko ”huulipunahallitus” vihapuhetta, rasismia vai aitoa pohjalaista kateutta? Solidaarisuutta nyt naiset!

Janne Lehtonen kirjoitti loistavan artikkelin suomalaisten Delaware-siirtolaisuudesta (Ilkka 12.12.). Kiitos siitä!

Nyt on hätä, naisia on liikaa hallituksessa! 100 vuotta ovat hallitukset olleet lähes miehiä, eipäs silloin ollut hätää! Kyrsiikö miehiä? Naisilla on aivan yhtä hyvät tiedot! Tätä on odotettu, koska naiset ovat korkeammin koulutettuja.

Eikö tämä al-holin leirin kotouttaminen kuulu poliisien ja sosiaaliviranomaisten ratkaistavaksi! Haavisto ja vihreät ovat varmaan vihoviimeiset asiaa ratkaisemaan. Oi niin kallis Suomenmaa!

Kylläpä nyt käyvät poliitikot kuumana yksinkertaisesta asiasta. Myös kansainvälinen lastensuojelutyö on virkatyötä, jossa sosiaaliviranomainen pyytää tarvittavaa virka-apua koti- ja ulkomaisilta viranomaisilta. Suomeen päästyään käsillä on tarpeen vaatima perhekuntoutus lapsen ja perheen ”psykososiaalisesta” tilanteesta riippuen. Keskittyisivät nyt vain laindäädäntötoimiin.

Suomi on julistettu maailman onnellisimmaksi kansakunnaksi. Uutisia lukiessani tulen yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että ensi vuonna Suomi julistetaan maailman typerimmäksi kansakunnaksi.

Kommentoi