Lukijoilta: TEKSTATEN

Ei oo Kurikka-Jurva maksanut JAKK-velkoja, kyllä ne maksatetaan täysin jalasjärvisillä veronmaksajilla. Näinä surun liitosvuosina kaupungin investoinnit on ollut koulukeskuksen parakit ja kova, jopa historiallisten rakennusten purkuvimma, jotta saadaan rakentaa kantakaupunkiin kalliilla neliöhinnalla uutta.

Minulla myös maskin käyttö lähes mahdotonta, sairauden vuoksi. Näin olikin, mutta totuttelin kotona pikkuhiljaa, minuutista aloitin. Nyt pystyn pitämään sen parikymmentä minuuttia missä ajassa ehdin kauppa-asiat hoitaa. Kannattaa opetella sitä maskia pitämään, kyllä se onnistuu tai pysyä kotona.

Korona ei ikinä lopu Suomesta kun aina vaan lentokoneet tuovat lisää virusta.

Mäkihypyn ja alppilajien TV 2:n asiantuntijat Nikunen ja Sandell pystyvät studiosta näkemään ja sanomaan, millä tasolla kunkin urheilijan itseluottamus on. Ovatko he väärällä alalla?

Rakennetaan Kuntsin rannan WC maanpinnan alle piiloon, ettei tarvitse sopivuudesta kiistellä.

No minähän, nastaurpo, ne tiet maksankin ja siinä sivussa kitkailijoiden vakuutusmaksut.

Vaasassa on uusi potkupallostadion ja jäähalli. Eiköhän urheilu ole nyt saanut osansa rahoista pitkäksi aikaa. Samoin kulttuuria on aivan tarpeeksi. Koska saavat eläimet osansa? Kissatalon ja koiratarhan tilanne on järkyttävän surkea!

Hei kaikki uranuurtajat! Opettelisitteko tänä talvena ajamaan niin, ettei niitä uria tiehen syntyisi. Ei pitäs olla mahdotonta!

Aivan, pääkirjoitus 29.12-20. Ei piitata työnantajasta, palkanmaksajasta pätkääkään. Pelataan kasinolla, toisten rahoilla.

Kaikki ihmeellisen tietämättömiä ja täysiä pulmusia Vaasan sisäsataman wc-gatessa. Yleensä kun ravintoloita perustetaan, pitää olla wc-tilat olemassa ja suhteutettuna asiakaspaikkoihin ja festarien pitäjät vuokraa muualla Suomessa bajamajoja. Joko torilla on yleinen WC?

Nastaurpo voi tulla kokeilemaan tänne sivukylälle kitkojen pitoa! Ei meinaa pitää nastatkaa, kun hiekasta ei oo tietoakaan.

Postin kulusta taas. Kaksi laskua oli lähetetty 14.12. mutta saapui vasta 28.12. Ja tietenkin eräpäivä oli jo mennyt. Postin voisi jakaa joka päivä, että sais sen ehkä aijoissa perille. Ja hinnat kumminkin nousee monta kertaa vuodessa. Pitäis tehdä jotain!

Löytyisikö kaupungin organisaatiosta edes yksi osaava henkilö, joka saisi hammashoidon ajanvarauksen toimimaan, ettei tarvitse yrittää tunteja pääsemättä läpi. Vastinetta veronmaksulle.

Haavistohan pelasi jo mielessään presidenttipeliä ja hävisi sen. Veikko Vennamon sanoja lainatakseni, kyllä kansa tietää. Ei presidentiksi nousta pelkästään vihreitten äänillä.

Kommentoi