Lukijoilta: TEKSTATEN

Isonkyrön näivettyminen alkaa, kun liittyy Etelä-Pohjanmaahan.

On se hupaasta seurata Veikkausta ja Alkoa, rahaa pitääs tulla mutta sossun ovet käy.

Kiitos loistavasta kirjoituksesta, Anneli Manninen! Orwellilaisella uuskielellä oman elämänsä, kustantaneista on tehty näppärästi etuuksilla eläjiä, joita onkin sitten helppo kivittää.

Kyllä on kadun pilaamistyöt tullu kalliiksi, kun on Sundomissa kurakon vieressä pikku vuokratontti 500e vuosi, siinä yksi koppi, niin kiinteistövero on 150 ja jätemaksu muutaman kympin vuosi, ja jätteitä ei edes haeta, eli se on joku jätevero. Tuntuu, että kaupunki on kuin joku molokin kita, mikään ei riitä.

Voiko hullumpaa kansaa enää olla kuin suomalaiset. 82000 tienaa Postin pääjohtaja. Mistä hyvästä? Tarttis tehdä jotain, kaikkiko käy?

Marja-aronian terveysvaikutukset on tunnettu jo paljon ennen, kuin iltalehtiä ei vielä ollut?

Heikki Malinen, onko sinulla tarpeeksi palkkaa, jos ei, voisinko lahjoittaa sinulle 5 cnt.

Hyvä kuva Britannian pääministeristä Boris Johnsonista Pohjalaisessa 6.9. Mukava nähdä ihminen, jossa on ilmettä ja elämää. Kaikkien ei tarvitse olla teräskasvoja.

Arvoisat pohjalaiset, eteläpohjanmaalaiset, suomalaiset. Lukekaa nyt kaikki Jairi Palosen kirjoitus tämän lehden perjantainumerosta. Kun seuraavan kerran äänestätte eduskuntavaaleissa, teidän ei tarvitse äänestää ketään muuta kuin jairia. Hän on enemmän kuin nämä nykyiset kaikki. Keitä me olemme? Oi kallis Suomenmaa!

Olisi mukavaa, jos Radio Pohjanmaa edes joskus soittaisi J. Karjalaisen iki-ihania kappaleita.

Kenen vastuulla on Vaasan katujen tökeröt tilkkutäkkipaikkaukset irtonaisine asfalttiklimppeineen? Taatusti näyttää kriisikunnalta.

Posti on Malisen aikana unohtanut perustehtävänsä. Mitä ovat tehneet, ostelleet veronmaksajien rahoilla kuljetusliikkeitä ja polkeneet hinnat. Posti on alansa hintahäirikkö. jos se olisi normaali yritys, olisi konkurssissa. Se siitä kannattavasta yrityksestä ja tuloskunnosta. Helppo tehdä liikkeitä ja ostella mitä vaan kun on veronmaksajien lompsa auki takana.

Hieman kielioppia: minä haluan, sinä haluat, hän haluaa, me haluamme, te haluatte ja he haluavat. Televisiossa ja radiossa jopa toimittajat puhuvat huonoa suomen kieltä. Sanojen vääränlainen taivuttaminen karahtaa monen korvaan!

Mihin tarvitaan kevytautoja? Lapsukaiset eivät selviä hengissä edes polkupyöräillessä, mopoilusta ja mopoautoilusta puhumattakaan.

Miksi nykyään on erikseen kaasulla käyviä polttomoottoreita? Jo T-Fordkin kävi aikanaan jo kaasulla, sillä eihän bensiini nesteenä pala?

Minne on mennyt aika jota emme ehtineet mitata?

Lapseltani jäi lauantaina urheiluhallille kännykkä. Soitin numeroon mikä löytyi ulko-ovesta mutta kukaan ei vastannut? Onko ovessa väärä numero?

Anteeksi huumorini, heti tuli kosto, tällainen on maailmamme.

Jäähalliin taas remontti/laajennus verorahaa Vaasan 4000:lle eliitille, mutta ei 50 v. vanhoille paskaputkille??!!

Lopettakaa valitus, että joinakin päivinä ei tule postia. Se voi johtua siitä, ettei kukaan ole lähettänyt teille mitään.

Pääministeri vakuuttaa tv:ssä, että Suomi on asukkailleen turvallinen maa. Miksi lapset somessa vetoavat, ettei heitä päivittäin hakattaisi koulussa? Eikö todellakaan löydy viranomaista, joka saisi koulut kuriin oikeasti ja pysyvästi?

Kalastuksen talo on upea. ruoka hyvää. Palvelu sujuu asiakkaan kielellä. Oletko arvostelija edes käynyt. Vaasan rannat tarvitsevat tällaista. Ollaan siitä iloisia.

Suurkiitokset pelastuslaitoksen henkilökunnalle Gloskärissä 4.9. Tehokasta, kohteliasta ammattitaitoa parhaimmillaan!

Saas nähdä koska Sauli Niinistö ohittaa kannatuksessa PohjoisKorean Kim Yong Unin, se on sitte Suomen historias ensi kerta kun ylitetään 100% kannatus, mutta eihän se enää kaukana ole.

Luojan kiitos, että EU puuttui kevytautolakiin! Siitä saamme aivan kaikki tiellä liikkuvat olla onnellisia. Eli gongi pelasti kuin entisen nyrkkeilijän. Näin siitäkin huolimatta, että missä maassa mopoautoja valmistetaan. Sitä asiasta levoton voi mietiskellä itsekseen kaikessa rauhassa.

Oikeusministerimme puhuu potaskaa. Kansalaiset eivät voi luottaa oikeusjärjestelmäämme eikä alempiin viranomaisin. Näissä tapahtuu likaa mielivaltaisia tuomioita, joista ei voi edes valittaa. Siksi on turha juosta Brysselissä paasaamassa oikeuslaitoksen riippumattomuudesta.

Kommentoi