Lukijoilta: TEKSTATEN

Ensin riideltiin Laihian tiejärjestelyistä, nyt Ylistaron Pelmaan risteyksestä. Seuraavana on luonnollisesti Isokyrö, haluavathan hekin politikoida. Ahtaat on ympyrät ihmisten aivoissa.

Yrittäjät kauhistuivat lentojen keskeytyksestä mutta eiköhän juuri heidän pitäisi ymmärtää, notta ei kaupallinen yhtiö voi pelkkiä terveisiä lennättää.

Sinä joka et löytänyt ruohonleikkurin öljyä Kurikan etkä Ilmajoen Tokmannilta. Kannattaa varmaan käydä Seinäjoen ja Vaasan myymälöissä, tai sitten Joensuussa, siellä luultavasti on tai sitten se öljyrekka on juuttunut jonnekin vuoristoon.

Eikö nyt ole jo syytä ottaa lusikka kauniiseen käteen, koskien Kruunupyyn kentän alasajoa. Kruunupyyhyn on jollainenkin matka, niin Kokkolan kuin Pietarsaarenkin kirkolta. Vaasan viriili kenttä on vain tunnin pidemmän taksimatkan päässä, ja toisaalta Kokkolan keskustasta pääsee junalla tosi joutuisaan Helsinkiin. Hassuttelu Seinäjoelle ”komian vuoksi” rakennetun lentokentän kanssa ja sen väkisin verorahoilla ylläpitämisestä ei saa toistua! Kruunupyyllä on toki historiansa, mutta ajat muuttuvat ja siihen pitää sopeutua.

Seppo Katilan muistelukirjoitus Seinäjoen useista kaupunginjohtajavalinnoista lähes 50 vuoden takaa oli mielenkiintoinen. Sepolla on toki paljon kokemusta. Seinäjoen kunnallispolitiikassa on toiminut useitakin ”kaanaanmaalaisia” Katiloita ja saman kylän kunnallispoliitikkoja jo maalaiskunnan ajoista. Olisin toivonut Sepon esittävän vielä jonkun tunnetun ulkopuolisen yllätysvalinnan mahdollisuutta.

Seppo Katila taisi kirjoituksessaan 19.5. epäsuorasti ehdottaa, että tulevan kaupunginjohtajan tulisi omata upseerin arvo, mieluiten mahdollisimman korkea. Maassamme toimii ja on toiminut menestyksekkäästi myös naispuolisia kaupungin- ja kunnan johtajia, jotka eivät omaa upseerin arvoa koska heidän aikanaan ei naisia armeijaan päässyt.

Sukunimi Manner taivutetaan Mannerin, Mantere toki sitten Mantereen.

Pankaa lapset pienestä pitäen töihin! Kun poika ei parikymppisenä ole tehnyt muuta kuin painellut mopolla ja pelannut tappopelejä, tulee yhteiskunnalle kalliiksi. Avioero ensimmäisenä.

Nainen, jolle seksuaalinen kanssakäyminen oman puolison kanssa on jotenkin nihkeää, hankalaa ja roskapussin viemisestä kiinni, ajaa miestään toisen naisen syliin. Siinä vaiheessa ei kannata enää valittaa, sitä sai mitä asenteellaan tilasi.

Kyllä on ikävä Vaasan vanhan postin ammattitaitoista henkilökuntaa ja avaraa tilaa!

Sanna, voinko mä mennä naapurikaupunkiin tapaamaan naisystävää, halata, pussata ja peiton alle? Kysyy mies 73 v.

Lääkiksen pääsykoe oli täydellinen farssi.

Kommentoi