Lukijoilta: TEKSTATEN

Vihreät yrittäjän asialla? Ei ole muste kuivunut vielä budjettiriihen tuloksista, ja vihreät kehtaavat vakuuttaa olevansa yrittäjän asialla! Tehdyt päätökset osoittavat jotain aivan muuta.

Alennuimme väännön jälkeen myymään isämme asunnon 80 000 eurolla. Ostaja möi eteenpäin yli 120 000 eurolla. Mahdat nyt nauraa partoihisi.

Vihreät laatii puolueohjelmaansa. Tärkeintä heille on ajaa Pohjanmaan yrittäjyys, turvetuotanto, tarhaus, ym alas. Tilalle toivotaan kannabista lailliseksi. Varmasti Suomen nousu alkaa siitä, että kaikki kasvattaa ja käyttää kannabista. On todellakin erikoinen esitys, hävetkää!

Kun työntäyteinen työnantaja ei työllistä pitkäaikaistyötöntä työnhakijaa edes puoli-ilmaiseksi vain sen takia, että työnhakija on ”liian fiksu”, kertoo se enemmän työnantajasta kuin työnhakijasta!

Kun on kysymyksessä kilpailut, niin eikö silloin pitäisi myös olla kysymys parhaimmasta taitajasta, jota äänestetään. Viime su TTK:ssa parhaimman pistemäärän saaneen parin ohitti kansansuosikki partnerinsa kanssa illan parhaana parina. Eikö ole epäoikeudenmukaista? Parasta olisi, että ainoastaan tuomarit arvioi.

Nyt loppu BB:n kyttääminen. Viimeisin häätöäänestys: tulee mieleen Valko-Venäjän pressaäänestys.

Ne jotka moittivat suomalaisten palkkoja liian korkeiksi ja sanovat niiden vievän yritystemme kilpailukyvyn ehdottavat kuitenkin veronkevennyksiä, että kansalaiset saisivat ”lisää ostovoimaa”. Eikö päinvastoin pitäisi kerätä verotuksella suurempi osa tästä ”ylisuuresta” palkasta ja samalla valtio ja kunnat saisivat taloutensa tasapainoon?

Kun Pohjanmaalta toistasataa vuotta sitten mentiin siirtolaisiksi Amerikkaan, ajateltiin lähtöjäähyväisissä, ettei koskaan enää läheisiä nähdä. Kirjeetkin kulkivat kuukausia. Tänään siirtolaisilla tilanne on toinen, mikä näkyy Suomessakin olevien siirtolaisten älypuhelimien käytössä. Ollaan kuvallisessa yhteydessä kasvokkain lähiomaisten kanssa lähtömaihin. Pohjalaiset menivät töihin, mutta Suomi voi täysihoitaa siirtolaisensa ilman töitäkin.

Henkilötunnuksen sukupuolineutraaliksi muuttaminen vireillä. Se on kirjattu tavoitteeksi hallitusohjelmaan. Muuttamiskustannukset Finanssialan Keskusliiton mukaan miljardiluokassa. Käynnissä on ideologinen sukupuolten välisten erojen (mies/poika, nainen/tyttö) tekninen poispyyhkiminen. Eli luomisjärjestyksen mitätöinti. Mikä on keskustapuolueen rooli asiassa? Tämä ei ole todellakaan enää sitä perinteistä punamulta/kansanrintamapolitiikkaa, jota hyvänä vaihtoehtona saattoi kannattaakin.

Naisedustajalla ei saanut olla T-paidassa tekstiä. Entä se Oulun mies joka pitää aina ruutupaitaa tai kirjavaa neuletta.

Ennen kuin teette lastensuojeluilmoituksen, ottakaa selville tosiasiat. Älkää vääristelkö niitä.

Perjantain 18.9. Sannikka-ohjelmassa ministeri Vanhanen kiemurteli kuin ankerias koukussa, kun piti yrittää perustella EU-elvytyssopimuksen laillisuutta. Kyllä hävetti katsoa.

Työpaikalla ja taloyhtiöissä tapahtuu myös kiusaamista ja syrjintää josta puhutaan vähän.

Teroa ei edelleenkään kiinnosta oikeat työt. Oppinut liian hyvälle ja helpolle.

Lopetetaan viimein käytännön oikeus käyttää huumeita. Moni menisi mielellään tarkoittamaani pakkohoitoon. Netissä on usein adressi, joka ei aivan yllä rajaan.

Koska Vaasan keskustaan saadaan lisää Taloustutkimuksen Juha Rahkosen kuuluttamia korkeita rakennuksia? Tiiviisti rakennetut korkeat kerrostalot antavat kaupungista vetovoimaisen, dynaamisen ja vireän vaikutelman.

Joku kirjoittaa tänne jatkuvasti, että Vaasan keskustaan ei pitäisi rakentaa minkäänlaisia asuntoja. Talot ovat kuulema vääränlaisia ja asunnot liian pieniä. Voi hyvänen aika. Jos kaupunki meinaa kasvaa ja kehittyä, tietysti sinne pitää rakentaa. Ja enimmäkseen pieniä asuntoja, koska niistä on suurin kysyntä.

Eikö ukkomiehet voisi jättää leskirouvia rauhaan ja olla häiritsemättä heidän elämäänsä.

Sano sinä miehellesi, että lopettaa siskolleni, leskirouvalle pullistelun. Ällöttävää! Turhaan tänne kirjoitat. Sisko ei näitä lue. On kaiken tämän roskan yläpuolella. Lopeta sinäkin 24/7 syyttä vahtimisen. Elämäsi paranee huomattavasti.

Rinnallakulkijat oli kuin satua syövän kokeneista. Syöpähoidot vei sytostaatin ansiosta melkein jalat alta. Itse kävelen päivittäin asfaltilla, tasaisella maalla sauvakävelyllä kaatumisia vältellen.

Varas Gerby-Västervik! Muista sin. vetoketjullisen haalari- ja vihr. sähkösahani käytöstä tehdä ”työsi” myös pimeässä! Ettet joudu selittelemään kasvokkain.

Onko olemassa järkeviä kohteita, joihin EU:n elvytysmiljardit käytetään? Onko niin ,että ne tuhlataan taivaan tuulien järjestelyyn. Tolkkua ja kohtuutta pitää poliitikoilta vaatia!

Sanokaas vihreät, minkälaiset liikennemerkit asennatte taivaalle, että saatte hanhet laskeutumaan nevalle, viljapellon sijaan. Näkispä senkin ihmeen.

Kerrostalossa ja koulun ruokalassa ei saa ”kiljua” vaan kerran viikossa ”kirkasta”.

Koronaviruspandemian takia on rajoitettu myös sosiaalista elämää. Mutta ei siinä ole mitään uutta sillä syrjäkylissä sosiaainen elämä on hiljentyi jo vuosikymmeniä sitten. Maaseudulla ei voi olla ilmastonmuutoksen aikakaudella tulevaisuutta. Jos ihmiskunnalla on tulevaisuus edessään se voi toteutua ainoastaan suurissa taajamissa. Ei muistoissa voi elää.

Tapahtui sunnuntai-iltana Sopurahan pysäköinti alueella läheltä piti -tilanne. Mustan sähköauton naiskuljettaja ei katsonut taakseen kun peruutti autoa parkkipaikalta, meinasit kaataa ostoskärryt joita äiti työnsi ja kyydissä istui pieni lapsi. Lähdit vai kaasuttaen pois etkä jäänyt katsomaan kuinka kävi, onneksi ei käynyt kuinkaan, moni paikalla olija ihmetteli käytöstäsi.

3 suomalaista meppiä, Heinäluoma, Pekkarinen, Miapetra Kumpula-Natri. Äänestitte tyhjää Navalnyin myrkytys-asiassa. Hävetkää!! Suomen ja Ruotsin kansalainen.

On eri asia, jos ne varatut miehet myös itse kärsivät leskirouvien häirinnästä tai jos ovat hyvinkin vietävissä. Silloin vain perhe kärsii.

Työnantajalle on edullista ottaa eläkeläinen töihin. Jos on parin päivän homma. Ei lomarahoja ei irtisanomista.

Radiossa haastateltiin jotain nuorta opettajatarta, joka ilmoittautui kierrätysintoilijaksi. Oli muuttanut omakotitaloon. Mutta sitten putosi paukku: Hän ei voikaan enää kierrättää biojätteitä, kun ei lähistöllä ole keruupaikkaa. Mitä ihmettä! Eihän omakotitalossa mitään ruuanjätteiden kierrätystä tarvita – kompostiin vain ja sieltä kasvimaalle, tai kukkapenkkiin. Parasta olisi tietenkin hankkia umpinainen lämpökompostori, joka rakenteensa vuoksi estää myös rottien pääsyn herkuttelemaan ”jätteillä”. Ruokajäämät eivät omakotitalossa ole jätettä, vaan mitä mainiointa kompostimateriaalia. Siitä tulee aikaa myöten eriasteista maanparannusainesta, jopa kukkamultaa.

Voi hyvänen aika mikä teitä ihmisiä vaivaa kun joka ikinen päivä valitatte lasten metelöinnistä? Muistakaa nyt hyvät ihimiset, että noissa ”kakaroissa” on tulevaisuus. Kyllä maalimaan ääntä mahtuu. Suosittelen suvaitsevaisuutta ja kuulokkeita.

Varatut miehet voisivat myös jättää leskirouvat rauhaan!

Kaupunginjohtaja Kiiskilän palkkaa nostetaan samalla, kun porukkaa lomautetaan. Lomautuksien järjestämisestä järkyttävä lisätyömäärä kouluille. Kyllä Seinäjoen kaupungilla on pokkaa, samoin kuin Kiiskilällä vastaanottaa korotus muiden työntekijöiden kustannuksella.

Kettutytöt (IP 19.9.) olisi pitänyt velvoittaa maksamaan aiheuttamansa vahingot. Kenelläkään ei ole oikeutta tuhota toisen elinkeinoa. Ei edes eläinsuojelun nimissä. Tarhaus siirtyykin sitten Kiinaan, missä tuskin kukaan piittaa niiden hyvinvoinnista.

Kommentoi