Lukijoilta: Valitaan Li Andersson jatkoon

Vaasan Vasemmisto kannattaa Li Anderssonin uudelleen valintaa Vasemmistoliiton johtoon. Samaa mieltä ovat olleet toriteltalla vierailleet ja kantansa ilmaisseet vaasalaiset.

Lopullisen päätöksen tekee 15.–17. marraskuuta Kuopioon kokoontuva puoluekokous. Koolla on silloin 300 edustajaa päättämässä. Heidän joukossa on kolme vaasalaista. Puoluejohdon lisäksi päätetään tavoiteohjelmasta, vastataan jäsenistön aloitteisiin, sekä säädetään sääntöjä.

Poliittinen ilmasto Suomessa on tavallisille ihmisille vallan toinen ja turvallisempi, kuin Sipilän porvarihallituksen aikana. Nyt ei leikata köyhiltä. Antti Rinteen punamultahallitus on heti alkuun joutunut tekemään paljon korjausliikkeitä, jotta Suomi-juna saadaan takaisiin kansan enemmistöä palvelevalle radalle. Tehtävä ei ole helppo, eikä toteudu yhdessä yössä. Sen tiedämme. Mutta toiminnan henki on selvä.

Vasemmistoliiton osallistuminen Rinteen johtamaan hallitukseen on ollut myös puolueen jäsenistön ja kannattajien tahtotila voitollisten eduskuntavaalien jälkeen.

Hallitusohjelman sisältö ja tavoitteet nähdään nyt palvelevan tavallisten suomalaisten ja Suomessa asuvien tarpeita. Tästä on ministerin ja puheenjohtaja Li Anderssonin hyvä jatkaa…

Jorma Katajamäki

puheenjohtaja

Arne Mäenpää

sihteeri

Vasemmistoliiton Vaasan kunnallisjärjestö ry

Kommentoi