Lukijoilta: Valoa tunnelin päässä

Pitkästä aikaa olen päässyt seuraamaan seinäjokelaista jalkapalloa paikan päälle. Olin Tampereella seuraamassa Ilves-SJK-matsin.

Pelihän oli erittäin viihdyttävä. Lahti-pelin kaltaista kaamea loppua ei tullut. Oli siinä kieltämättä siihenkin ainekset.

Lahdessahan tappion voi hyvällä syyllä laittaa valmennuksen piikkiin. Kun kerran vaihtoja on, niin ne tulee tehdä ajoissa.

Puolustuksessa oli uupuneita miehiä 0-1 tilanteessa. Silloin pitää vaihtaa. Kun peli sitten on 2-1, niin 90 minuutin kohdalla on myöhäistä vaihtaa.

Tampereella tilanne oli lopussa sama, mutta onneksi Ilves ei ole tällä kaudella ollut entisensä. Näin kaikki kolme pistettä matkasivat bussissa Seinäjoelle.

Seinäjoella olikin sitten tarjolla parasta jalkapalloviihdettä aikoihin. Akatemia järjesti sellaisen näytöksen, ettei paremmasta väliä. Kertakaikkiaan loistavaa peliä.

Ja vaikka mukana oli liigapelaajiakin, niin kunnian saavat nämä loistavat Akatemian omat nuoret. Toki Vainionpää, Hetemaj ja Mäntylä loivat nuorille mahdollisuuden loistaa varmalla alakerran pelaamisella ja Lepistökin hattutempun tekaisi.

En usko, että olen koskaan nähnyt näin hyvää kakkosen peliä. Vaikka numerot oli murskaavat 8-1, niin JBK ei ollut mitenkään huono. Etenkin maalivahti pelasi hyvin vaikka omissa soi.

Timo Mäkynen

SJK:n kannattaja

Kommentoi