Lukijoilta: Vihreiden kummallisuuksia?

Kun täällä kylmässä pohjolassa on talvi, pitkä ja kylmäkin, niin autossa pitää olla tehokas lämmityslaite, jotta sillä yleensäkin voisi liikkua. Ikkunat on saatava pysymään sulana ja olisihan se mukavaa, jos muutenkin autossa tarkenisi.

Eikö vihreät muka tajua tai tiedä, että ei sitä auton sisätilaa voi lämmittää pikkunuotiolla vaan siihen käytetään webasto-lämmitintä, joka toimii polttoöljyllä, joka tuottaa sisätilaan tarvittavan lämmön.

Kysymys vihreille kuuluu: Eikö polttoöljyn käyttö saastutakaan ilmaa? Kun pakkaset tästä vain kovenevat, niin tulemme näkemään ja haistamaan polttoöljyn katkun parkkipaikoilla, kun vaikkapa kaupassa asioidessa auto on pidettävä sulana.

Entäpä silloin, kun haetaan lapsia kaupunkien päiväkodeista kovalla pakkasella. Jonossa voi olla useita autoja odottamassa ja kaikki saastuttavat lämmön saamiseksi auton koppiin, jotta sinne voi lapsia tuoda.

Vai aikooko vihreät laittaa pakolliseksi kuskille ja matkustajille ”susiturkit” tai ”kettuturkit”? Muistaakseni nekin ovatboikottilistalla

Aikooko vihreät vielä jatkaa lasten ”hyväksikäyttöä” poliittisten päämäärien tavoittelemiseksi, kuten Thunbergiä käytetään härskisti Ruotsissa?

Aulis Juttuniemi

Evijärvi

Kommentoi