Lukijoilta: Vuosittain laillisesti teloitetut 9 000 kansalaistamme

Epäluottamusäänestys ulkoministeriä kohtaan paljasti, miten surullisen laajasti kansanedustajamme kannattavat elämän sijasta kuolemaa. Luottamus meni, kun paljastui millaisella ajattelutavalla kyllästetyt henkilöt/puolueet hallitsevat ja ohjaavat maamme tulevaisuutta. Epäluottamuspuolueet/-edustajat sallisivat yhtäläisten, tasa-arvoisten ihmisoikeuksien sijasta elämisoikeuden vain riittävän isoille ihmisille.

Abortin kannattajat uskovat, että kehittyvä lapsi vain ”solumöykkynä” siististi napsaistaan kohdusta, kokonaisena, kuin napanuorasta vetäen. Osa tehdään hormonaalisena keskenmenoa, osa ei. Karua todellisuutta kiteytti Päivi Kopsa eräässä kommentissaan selkeästi: ”Entäpä se pieni ihminen, jota ronkitaan teurastettavaksi. Jäsen tai puoli ruumista kerralla, halki, poikki ja pinoon. Hän pakenee lääkärin instrumenttia sikiö-kuvauksissa. Kohtu onkin maailman vaarallisin paikka, siellä kaikkein todennäköisimmin menee ihmiseltä henki.”

Ulkopolitiikkaamme olkoon elämän puolesta: Aborttien laillistamisen sijaan tulee parantaa ei-toivotusti raskaana olevien naisten oloja ja kehittää adoptiota. Äideille ja heidän odottamilleen lapsille tulee tarjota kunnollinen terveydenhoito ja aineellinen ja psyykkinen tuki, mitä nainen tarvitsee saadessaan lapsen.

Maamme linja lähenee rodunjalostusta: Epätoivotut yksilöt tapetaan jo ennen kuin he pääsevät syntymään, samalla kun inhimillisesti ja rahallisesti kalliilla hinnalla toisaalla tehdään uudelleen ja uudelleen keinohedelmöityksiä.

Jo olemassaolonsa alkanut, ei-toivottu lapsi voitaisiin syntymän jälkeen adoptoida meilläkin, sen sijaan että hänet revitään, heitetään sairaalan jätteisiin, samalla kun adoptioon pitää jonottaa lapsia ulkomailta.

Moni ihminen, jota ei äitinsä kohdussa vielä toivottu, on myöhemmin äidilleen rakas, korvaamaton.

Moni nainen suree, että hädissään päätyi aborttiin, sen surun käsittely on sangen vaikeaa.

Meillä tapetaan laillisesti yli 9 000 lasta vuodessa, heistä 90 prosenttia sosiaalisin perustein, eli ratkaisuun vaikuttavat parisuhteet, taloudellinen tilanne, työtilanne, asuminen, äidin tulevaisuudensuunnitelmat. 40 vuodessa abortoitiin yli puoli miljoonaa lasta, Espoon ja Tampereen yhteisen väkiluvun verran.

Jos edes sosiaaliset perusteet poistettaisiin, hyvinvointivaltiossamme säästyisi vuodessa 8 200 lasta oikeudenkäynnittömältä kuolemantuomiolta.

Syydämme verovaroja pelikehittelyyn, hupiteknologiaan, 5G-verkkoihin, avaruuden mustien aukkojen tutkimiseen, yms. ”potentiaaliseen rahasampoon” mieluummin kuin niiden elinolojen korjaamiseen, joita ”sosiaalisina perusteina” pidetään kuolemantuomion langettamisen arvoisina.

Marita Henriksson

Ilmajoki

Kommentoi