Lukijoilta: Yhteiskunnat muutoksessa

Maailma on koko ajan kiihtyvällä vauhdilla suuren muutoksen äärellä. Perinteiset kristilliset arvot on siirretty syrjään ja tilalle ollaan ottamassa feminismin ja tasa-arvon nimissä käytäntöjä, jotka eivät ole Luojamme tarkoittama elämänmalli.

Suurin osa ihmisistä suhtautuu välinpitämättömästi meneillään olevaan suureen muutokseen, tärkeämpää nykyihmiselle ovat pörssikurssit, politiikka, urheilu ja kaikenlainen itsensä viihdyttäminen. Monet ovat niin rauhattomia että uppoutuvat liialliseen työntekoon tai sortuvat huumeisiin.

Jos uskoo tiedemiesten teorioita, niin aurinkokuntakin on saanut alkunsa siten, kun tyhjä räjähti ja kaikki kuin sattuman oikusta asettui juuri oikeaan asentoon. Tämä atomiaika on tuottanut meille vielä lisää sukupuoliakin, tähän asti niitä onkin ollut vähän niukanlaisesti, vain kaksi.

Ihminen kapinoi jatkuvasti ja haluaisi itse määritellä miten menettelee. Naispappeus ja tasa-arvoinen avioliittolaki ovat nykyajan esimerkkejä siitä miten Luojamme antamista ohjeista on tietoisesti poikettu, ilman että kirkkomme korkeimmalta johdoltakaan olisi juurikaan kritiikkiä kuultu. Hetkittäin vaikuttaa jopa siltä, että kirkkomme johto ei itsekkään usko omaan asiaansa. Homoseksuaalisuus on nykyisin korostetusti mediassa esillä ja jopa ylpeyden aihe.

Koronapandemia on jo yli vuoden ajan ravistellut koko maailmaa niin taloudellisesti kuin myös suurena inhimillisenä tragediana. Olisiko nyt hyvä hetki pysähtyä miettimään kurssimuutosta?

Länsimainen elämänmalli perustuu ja on aina perustunut hyvin pitkälle Raamatun antamiin ohjeisiin, kuten lakimme myös ajanlaskumme ennen ja jälkeen Kristuksen sekä monet muut hyvät elämän ohjeet ja arvot. Suomen sinivalkoisessa lipussakin on risti joka symboloi kristillistä vahvaa perinnettämme, jonka ansiosta Suomen kansa on itsenäisyydenkin saavuttanut.

Antti Esala

Honkajoki

Kommentoi