Pellavansiemenöljy puhdistaa

Eräs lähisukulaiseni sai sepelvaltimotukkeuman ts. sydänkohtauksen 45-vuotiaana. Eräs nainen kehotti häntä ryhtymään syömään pellavansiemenöljyä, Mies alkoi ja hän ei ole enää saanut sydänkohtauksia, mutta on hänellä aina nitrot mukanaan.

Hänen tuttavansa sanoi, etteivät jalat enää suoristu, olivat siis niin paljon kalkkiutuneet. Tämä sukulaismieheni suositteli pellavansiemenöljyä ja pian henkilö oli jaloistaan aivan vetreä.

Sukulaismieheni jo mainostikin, että ostakaa Oton lääkettä.

Tunnen myös erään hierojan, jolle tuli vastaanotolle vanhahko mies valittaen verenpainetta olevan. Hieroja neuvoi häntä syömään pellavansiemenöljyä. Seuraavan kerran kun mies tuli hierottavaksi, kertoi hän pellavansiemenöljyn auttaneen, koska verenpaine oli laskenut normaalille tasolle.

Maatalousnäyttelyssä näytettiin, kuinka pellavansiemenöljy puristetaan siemenestä nesteeksi. Toisin sanoen, tämä todistaa, että se on puhdas luonnontuote.

Verisuonet ovat kuin mopedin pakoputki, johon kertyy ajan myötä karstaa. Kun karsta puhdistetaan, mopo liikkuu paremmin. Samoin on ihmisen verisuonten laita. Tämä öljy puhdistaa verisuonista sen karstan.

Itse on huomannut, kun käytän tätä ”elämän eliksiiriä” joka päivä, että lenkki sujuu paremmin ja oikein tuntuu, kuinka paikat ovat auki. Ennen kesti 15 minuuttia ennen kuin liikkuminen rupesi tuntumaan jouhevalta. Tätä öljyä saa apteekista, luontaistuotekaupasta ja aivan tavallisesta ruokakaupasta myös. Jääkaapissa se tulee säilyttää ja on se sen verran kovaa ainetta, että jos tulitikulla sytyttää, niin syttyy se palamaan.

Tv:ssäkin aamutohtori sanoi pellavansiemenöljystä seuraavasti: siinä on ideaalisessa suhteessa tasapainoisesti omega 3 ja omega 6.

Sakari Talvitie

Ilmajoki