Arton Auto rakennutti mittavan esittelyhallin

 • Ilkka-Pohjalainen

Toimitusjohtaja Arto Ulvisen mukaan uusien autojen kauppa on selvästi vilkastunut viimeisen vuoden aikana. Uudet autot ovat kysyttyjä erityisesti yli 60-vuotiaiden asiakkaiden parissa.

– Auto- ja asuntokaupassa suhdanteiden muutokset näkyvät yleensä ensimmäisinä. Neljän-viiden vuoden huono aika tuntuu olevan takanapäin. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna uusia autoja myydään nyt huomattavasti enemmän eli tilanne näyttää positiiviselta, toteaa Ulvinen.

28 vuotta Tervajolla toimineen autoliikkeen tilat kävivät ahtaaksi, kun tilaa piti löytää myös kahden uuden merkin, Renaultin ja Dacian myyntiin. Uuden esittelyhallin avajaisia vietetään sunnuntaina.

– Päätin investoida esittelytilaan juuri nyt, koska sain paikallisen, luotettavan ja hyvämaineisen rakentajan toteuttamaan hankkeen nopeasti, kertoo Ulvinen.

Hallin rakentaminen aloitettiin syyskuussa 2015. Työmaa on työllistänyt paikallisia työmiehiä keskimäärin kuusi henkeä ja sen lisäksi useita paikallisia urakoitsijoita.

– Tällaiset hankkeet ovat tärkeitä koko pk-sektorille. On hyvä, että uskalletaan investoida, kun olosuhteet antavat siihen mahdollisuuden, toteaa Rakennus Mire Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Rantala.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje
  Lounaspaikka