Avoimeen yliopistoon ilmoittautuminen alkaa maanantaina

  • Ilkka-Pohjalainen

Vaasan yliopiston avoin yliopisto on laajentanut tarjontaansa erityisesti markkinoinnissa, jossa on tänä syksynä tarjolla ensimmäistä kertaa 25 opintopisteen aineopintokokonaisuus. Kokonaisuudessa käsitellään muun muassa kuluttajakäyttäytymistä ja vastuullista päätöksentekoa liiketoiminnassa.

Markkinoinnin lisäksi opiskelumahdollisuudet ulottuvat kielten ja viestinnän opinnoista aina talousoikeuden sekä laskentatoimen ja rahoituksen opintoihin. Opetusta järjestetään Vaasassa sekä yhteistyöoppilaitoksissa ympäri Suomea.

Avoimen yliopiston opinnot järjestetään pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin. Verkko-opintoja on entistä enemmän. Opiskelu on kaikille mahdollista. Mitään koulutustaustaan tai ikään liittyviä rajoituksia ei ole. Avoimessa yliopistossa opiskelu on yksi tie yliopistoon. Vaasan yliopiston kaikkiin tiedekuntiin voi hakea tutkinto-opiskelijaksi myös avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella ja ilman valintakoetta niin kutsutussa ’Avoimen väylässä’.

Opinnoista kiinnostuneille järjestetään informaatiotilaisuudet ti 11.8 ja ke 19.8. Vaasan yliopistolla, Palomäki-salissa.

Lisätietoja opinnoista ja avoimesta yliopistosta saa täältä . Myös kursseille ilmoittautuminen tapahtuu samassa paikassa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli