Pohjalaisen arkisto

HJK innostui VPS:n nuoresta keskikenttäpelaajasta – kaupat tuli!

Joonas Vahtera siirtyy Helsingin Jalkapalloklubiin. Kuva: Arkistokuva
  • Ilkka-Pohjalainen
Jaa artikkeli

22-vuotias Vahtera on VPS:n oma kasvatti ja pelannut liigajoukkueessa kaudesta 2016 alkaen. Vahtera teki toukokuussa 2017 kaksivuotisen jatkosopimuksen VPS:n kanssa, joten hänellä olisi ollut vielä vuosi jäljellä nykypestiään. Niinpä VPS saa Vahteran siirrosta korvauksen.

VPS kertoo tiedotteessa, että siirto tuli ajankohtaiseksi, kun HJK osoitti kiinnostusta Vahteraan. Seurat pääsivät neuvottelemalla sopimukseen siirron ehdoista.

Vahteran sopimus HJK:n kanssa on 2+1-vuotinen.

– Tämä on iso askel mun uralla, Klubi on Suomen suurin seura. Tavoitteet on jossain määrin korkealla, toivottavasti lähtee kausi hyvin käyntiin, Vahtera kommentoi HJK:n verkkosivuilla.

Vahtera ehti pelata raitapaidoissa 73 ottelua, joissa teki yhteensä 13 maalia.

Vahteran poistumisen jälkeen VPS:lla on ensi kaudelle kasassa 19 pelaajasopimusta. Jo aikaisemmin raitapaitojen pelaajistosta ovat poistuneet maalivahdit Marko Meerits ja Samu Volotinen, Juha Hakola, Aubrey David, Douglas Caé, Omar Jama ja Akseli Kalermo.

VPS:lla on tällä hetkellä sopimus seuraavien pelaajien kanssa: Timi Lahti, Eero-Matti Auvinen, Jesper Engström, Hindrek Ojamaa, Jonas Häkkinen, Martti Haukioja, Jerry Voutilainen, Sebastian Strandvall, Juho Lähde, Aatu Laatikainen, Fabrice Gatambiye, Leevi Mäkilä, Jesper Suokko, Akseli Lehtimäki, Steven Morrissey, Samu Alanko, Momodou Sarr, Khamis Maki, Aatu Kujanpää.

Sveitsiläisseura FC Sionista lainalla olleet Elhadji Ciss ja Ibrahima Gueye ovat palanneet Sveitsiin. VPS kertoi marraskuun lopussa verkkosivuillaan, että kaksikon tilanne on ensi kauden osalta vielä auki.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli