Pohjalaisen arkisto

Televisiossa perjantaina: Iina Kuustonen löytää kahlehditun naisen Lapin syrjäisen mökin kellarista

Iina Kuustonen on peloton poliisi Nina Kautsalo suomalais-saksalaisessa rikossarjassa Ivalo. Sarjaa on kuvattu Suomen Lapissa. KUVA: Elisa Viihde
  • Ilkka-Pohjalainen
Jaa artikkeli

Käy ilmi, että nainen on venäläinen ja ettei hän ole ainoa uhri. Pian selviää, että hengestään taistelevasta naisesta löytyy tappavan vaarallinen virus, minkä vuoksi paikalle kutsutaan saksalaistähti Maximilian Brücknerin esittämä virusasiantuntija Thomas Lorenz.

Alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan, kun virusta ei saada eristettyä. Kuustosen esittämä kunnianhimoinen ja pelkäämätön poliisi ja saksalaisasiantuntija joutuvat tahtomattaan tapahtumien keskipisteeseen. Epidemian estäminen vaatii kaksikolta äärimmäisiä uhrauksia hyytävässä talvessa.

Sarjaa kuvattu Inarissa ja Utsjoella

Elisa Viihteen aluperäissarjaa on kuvattu pääosin Inarin ja Utsjoen maisemissa kovissa pakkaslukemissa. Ohjauksesta vastaa kansainvälistä uraa tehnyt suomalaissyntyinen ja Saksassa asuva Hannu Salonen. Sarja onnistuu vakuuttamaan ja koukuttamaan. Karut talviset olosuhteet tulevat suoraan katsojan iholle.

Kuustosen kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä näyttelevä Pihla Viitala esittää tämän kolhuja elämässään kokenutta siskoa Maritaa. Sarjan keskiössä ovat Brücknerin lisäksi myös saksalaisnäyttelijä Clemens Schick (Casino Royale) ja islantilainen Joi Johannsson (Rig 45).

Ivalon muissa keskeisissä rooleissa näyttelevät Jari Virman, Janne Kataja, Taneli Mäkelä, Kari Ketonen, Susanna Haavisto ja Maria Ylipää. Lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Mikko Leppilampi ja Kari Hietalahti.****

Elisa Viihde perjantai 21.12. alkaen

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli