Kalle’s Innille menestystä kansainvälisiltä matkailualan messuilta

Kalle’s Innin yrittäjä Freddi Skott on erittäin iloinen kunnianosoituksesta. ARKISTOKUVA: JARNO PELLINEN

Mustasaarelainen matkailuyritys Kalle’s Inn yhdessä Archipelago Attractions -hankkeen yhteistyökumppaniyritystensä kanssa on valittu ITB Travel fair -messuilla Berliinissä parhaaksi yritykseksi Scandinavian Outdoor Award TRAVEL 2019 -kilpailun Best Outdoor Product -kategoriassa.

Kansainvälisillä matkailualan ITB Berlin -messuilla palkitaan joka vuosi kansainvälisesti merkittäviä matkakohteita, matkailualan yrityksiä, matkailutuotteita ja -palveluita.

Kalle’s Inn-yrittäjä Freddi Skott on erittäin iloinen yritysryhmän saamasta kunnianosoituksesta.

– Tämä palkinto antaa sekä Kalle’s Innille että sen kautta tarjolla oleville palveluille taas uutta näkyvyyttä kansainvälisillä markkinoilla.

Hankkeessa on paketoitu Merenkurkun ainutlaatuiset yöpymis- ja elämyspalvelut houkutteleviksi paketeiksi. Työtä on tehty yhteistyössä eri matkanjärjestäjien kanssa.

– Yrityksille myönnetty palkinto osoittaa, että olemme selvästi matkailualan yritysten ja tuotteiden kehittämisessä oikeilla jäljillä. Yritykset ovat maaseutuohjelman rahoittaman Archipelago Attractions -hankkeen tuella tehneet valtavasti töitä saadakseen näkyvyyttä sekä Euroopan että Venäjän ja Aasian markkinoilla, toteaa Vaasanseudun Kehitys Oy:n matkailun projektipäällikkö Peter Källberg.

Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson sai kunnian ottaa vastaan palkinnon yritysten puolesta Berliinissä.

– Tämä tuo lisänäkyvyyttä koko seudulle ja Merenkurkun maailmanperintöalueelle. Tällaisia yhteistyön hedelmiä on erittäin hieno käydä poimimassa, hän sanoo.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje